Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izz

Jak wychowywać małe kociątko?

Polecane posty

Od dwóch dni mam malutką kotkę, pół krwi norweskiej leśnej. Jest kochana, słodka i bardzo przytulasta. Widać, że upodobała sobie mnie. Szkód nie wyrządza żadnych. Przed chwilą lizała mnie po szyi i uchu, i to tak namiętnie :D Jestem z nią strasznie szczęśliwa. Kociarze powiedzcie mi co robić, czego unikać, żeby wyrosła na zdrowego, dobrze wychowanego kota :) 🌼 Mizianki dla Waszych kotków. Moja waży 320 gram i ma 2 i pół miesiąca. :) ps. chce jeść tylko Whiskasa :( i chleb z serem :D

no musisz ją przedewszystkim nauczyć sikać do kuwety, za każdym razem jak się gdzieś wysika, albo widzisz ze zabiera się na sikanie bierzesz ją i zanosisz do kuwety ze żwirkiem. Kup żwirek w sklepie żeby chłonął zapach. Hmmm.... ej mam kota ale nie wiem co jeszcze ci poradzić bo mój kot jakos tak wychował się sam. Jeśli chcesz jej nie wypuszczać na dwór to pilnuj koniecznie żeby nie uciekała bo jak już się nauczy to będzie cię męczyła strasznie żeby wyjść. A whiskas to normalka, mój też je tylko wiskasa i jak mu kiedyś kupiłam jakieś tańsze z lidla miał takie pretensje zżedził i zżędził co to ja mu przyniosłam ;)

Ona załatwia się do kuwety, nie ma problemu z tym. Cieszę się też, że tak mnie pokochała, że nawet chwili nie chce być sama, tylko u mnie na kolanach albo na ramieniu (i wtedy liże mi szyję jak namiętny kochanek :D ) Co śmiesznego robią Wasze koty?