Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiajaca SEX

SEKS -SEKS -SEKS

Polecane posty

Gość Dziewczyna swojego chłopaka
A Ty Piter jak jestes taki hojrak to żadna panna z Toba dlugo nie wytrzyma :O

ejj ja npisalam chojrak przez "o" a tu mi gwiazdka wyskoczyła :P hehe ah to caffe

Weeeee on 20 razy na dobę moze cos robi..ale pewnie to chodzi o walenie konia a nie uprawianie seksu z kobietą;P

Sądzę, sądzę :P hehe dzis czytalam na jednym topiku rozmowe...i jakas dziewczyna wysłała linka z jednego z odcinków "rozmów w toku" i tam była taka kobieta ktora sie puszczała kilka razy dziennie...dosłownie cały czas miala chęć na seks...to juz chore jest :O jak znajde to Ci podam i sobe obejzysz normalnie masakra:O wait bejbe szukam :D

to sie w glowie nie miesci...a myslisz, ze samczyki są inni...oni to swą malenką głowką przewaznie tylko myslą...tylko ze wtedy są nazywani kasanową, a kobita dziwką :O Nie wyobrazam sie kochac bez uczucia...jak tak mozna...nie zrozumiem tego nigdy

Kwestia charakteru moja droga :O z reszta jak i wychowania... Wystarczy wejśc na forum ZYCIE EROTYCZNE ..mnozy sie od streczycielstwa:O kazdy kązdemu proponuje seks...wymieniaja sie nr gg mailami ...ble;O

Na końcu niby sie poplakala..tam dalej są kolejne części tego odcinka...Że tez jej cipa nie spuchła od tego ruchania:O sory za wyrażenia ale w tym momencie prezmawia przezemnie wstręt i w jej przypadku to nie jest seks czy kochanie sie tylko zwykłe ruchanie, rznięcie i puszczanie :O wkońcu usunęli jej macicę..

W kolejnej cześci tego odcinka przychodzi do studia jej kolezanka i wmawia jej ze nie moze iść na terapie, przypominala jej jak razem na grupowy jezdzły :O i wlasnie ta typiara opowiadaa o tym zulu któremu kazala sie przelecieć na przystanku bo akurat jej sie zachciało a nie było z kim tylko on sie gdzieś pojawił i zrobiła to :O

Wyobrażasz sobie seks z takim brudnym dziadem starym na kacu od ktorego czuć alkohol ???!!!:O kurwa...pachną mi frytki z kuchni ale już nie mam apetytu:P

Ubrała sie w taka kurewska różową sukienke i taka cwana :P hehe stara 31 lat ma ta blondi i juz 10 lat tak zyje:O ale pozniej własnie jest ta gościówa o ktorej mowiłam wczesniej tam jest druga czesc tego odcinka..OBEJZYJ KONIECZNIE!!

Bo jest pusta...widac że jej to wszytso lotto. Sa i tacy ludzie...i ma jeszcze z tego satysfakcje...mam na mysli seks.

HEHE ...ale wiesz..to jest takie smieszne jak ona to opowiada, jak dzis to ogladalam to moja mama stwierdzila ze jestem niespełna rozumu bo się smialam jak opetana :P

A co nas to...kazdy zyje po swojemu a takie jak ona sa przegrane ..bo ani szacunku do siebie nie mają ani do rodziny :O jakby taka urodziła dziecko to pewnie tak samo by je szkoliła :O

Teraz na jakims topiku laska ma problem z chłopakiem który ćpa..o matko gdzie Ci normlni ludzie:P a ja czekam az moja mama pojedzie do pracy..w srode wraca i za pare miechów dopiero wróci i bede miala wolna chate i seksu do woli z moim ukochanym :D