Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiajaca SEX

SEKS -SEKS -SEKS

Polecane posty

Ojj wiesz..ona mnie denerwuje bo nawet jak cos jej trzeba nawet gdzies pojechac to dzwoni do mojego zeby ja zawiózł :O no chora laska...no praktycznie zawsze kiedy z nim byłam pisała do niego zeby jej w czyms pomógł albo dzwoniła z jakas sprawa..on i tak ja zawsze olewał ale sam fakt ze ona mu sie naprzyksza był denerwujacy. napisalam do niej na naszej klasie zeby sobie za duzo nie pozwalała...i teraz nawet dzwonka mu nie puści:P ale i tak wiem ze ma cos nadal do niego bo widze jak na mojego W. patrzy :O to żadna konkurentka dla mnie ale postaw sie w mojej sytuacji...zostawilabys to tak ??

Nie...on miał wiele lasek przedemna i je znam z widzenia z jedna nawet do liceum chodziłam :D ale one sie mu nie narzucaja :O a ta jest jakas porabana chyba :O

no jasne ze nie !!! dobrze zrobilas...mam taka zasadę - czyiś facetów sie nie tykam i tego samego oczekuje od innych... ale bezczelna piczka...zeby dzwonic po niego,by ją gdzies zawiozł ??? no ma tupet dziewczynka !!!!!!

wez...bezczelna zdzira. Widuje ja czesto jak u niego jestem bo mieszka w poblizu...na imprezach tez sie widzimy...wkurza mnie...no jestem zazdrosna:P

hehe i jka ?? fajna lalka??:P w rzeczywistosci jest duzo brzydsza;P beda jaja jak siedzi teraz na tym forum i obluka ze linka z jej kontem podaje na forum :P

no oczywiście :P moj W. pracuje teraz na starzu a po starzu zybko cos je i do drugiej pracy....no ja tez troche zrabiam wiec w sumie moglibysmy juz mieszkac...ale jego mama chyba by go jeszcze nie puściła do mnie :P u mnie chata wolna...rodzice wyjeżdzaja rodzen stwo tez :P ale teściowa byłaby niezadowolona...straciłaby jedyna pomoc w domu...jej mąz to len :P czyli teść :P

jasne, dobra ma droga, juz oczopląsu dostalam, chyba juz frunę :O, choc bym jeszcze posiedziala :D,tak superos sie gaworzy :P byc moze wpadne pozniej, jak me oczęta troszkę odpoczną :) baju baj :D