Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiajaca SEX

SEKS -SEKS -SEKS

Polecane posty

ja jestem uzaleniona od kupowania sexownej bielizny, normalnie szuflada mi się juz ugina pod tym cięzarem..mam juz po paręnascie majtków :P :P i cyckonoszy w tym samych kolorach a dalej kupuje -- unnormal - wiem :P kocham smarować sie pachnącymi smarowdlami, nieraz po 3 razy dziennie - wiem to tez unnormal hahah i mmm słodycze...nei opre sie im nigdy :)

Uzależniona kobietka ja jestem uzaleniona od kupowania sexownej bielizny, normalnie szuflada mi się juz ugina pod tym cięzarem..mam juz po paręnascie majtków i cyckonoszy w tym samych kolorach a dalej kupuje -- unnormal - wiem a masz chociaz komu sie nia pochwalic??:P:P:P

O matko :P Daj spokoj jesli chodzi o ciuchy to ja juz chyba musze jakas nowa szafe kupic :P z allegro ma mi teraz przyjść 6 paczek :P bielizna jak najbardziej :P zwłaszcza biala satyna i niebieska (ulubiony kolor mojego W.:D ) pozatym buty!! moj W. zrobił mi nawet fajna półke na byty w mojej szafie :D kolczyki! nic tak mnie nie pociaga jak koczyki zwłascza długie! i pierścionki:) łańcuszków nie nosze :P kosmetyki...matko....dzis kupiłam sobie slicznie pachnące masło kakowe do twarzy:))))))))))

a jakie masło ??? jakiej firmy ?? :) mam bzika na punkcie maselek niedzwiadku --- jesli ta w ogole moge zdrabniac Twoj nick, proponuję przeczytac od początku nasze wyposciny, to bedziesz wiedzial czy mam, czy nie...zresztą uwazam, ze kazda kobieta powinna miec do bielizny słabość, nei zaleznie od tego czy ma ją komu pokazywac :)

Dziewczyna_swojego_chłopaka No pewnie ze ma swojego lovelasa to spox...bo myslałem ze marnujesz pieniadze:P:P:P:P za duzo napisałyscie:O:O:O nie jestem w stanie nadrobic:O

aaa ziajkę to ja juz wszysciuteńka przerobilam..i chyba jednak najlposze jest to kakaowe :D...chociaz tym kokosowym bylam początkowo zachwycona, a potem to juz zapach mi zbrzydł...uwielbiam kokos :) :)

a ile na to idzie kasy...ja juz nie mam siłów :P...choc kupuje i tak najtaniej i te juz wyprobowane :) ostatnio u kolezanki zamowilam z avonu do ciałka : balsam jezynowo-waniliowy - cudeńko pachnące mniam :D, az chce się schrupać --- ale i bez tego tez :P, i mleczko wanliowe mmmm

Dziewczyna_swojego_chłopaka jA także oczywiście ale...w tej nazwie bylo słowo "age" starzejemy sie niedzwiadku ?? całe szczescie ze ciebie to niedotyczy :P:P:P

hehe nie no w wieku 33 lat chyba jeszcze nie trzeba sie smarowac przeciwzmarszczkowymi:P ale z drugiej strony to lepiej zapobiegać niż leczyc prawda ??:)

Dziewczyna_swojego_chłopaka Ale grunt ze o siebie dbasz jejku to tylko ja taka młoda jezdem niewyobrazam sobie by istniało tylko mydło i krem do golenia:O:O:O

Dziewczyna_swojego_chłopaka hehe nie no w wieku 33 lat chyba jeszcze nie trzeba sie smarowac przeciwzmarszczkowymi ale z drugiej strony to lepiej zapobiegać niż leczyc prawda ?? zgadza sie ten krem ma takie przeznaczenie ale takze niesamowicie odswieza i ujedrnia cere ...dla fecetów ta firma ma niesamowite linie kosmetyczne.... ale moze nie gadajmy juz o kremie:P:P:P:P heheheh