Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiajaca SEX

SEKS -SEKS -SEKS

Polecane posty

Gość Dziewczyna swojego chłopaka
Hehe no to jest oczywstedo czego jej uzywasz jak podajesz hasło "czekolada" :D w lecie jak było goraco i jedlismy lody u mnie w domu albo u niego (jego mama robi pyszneeeeeeee lody) to smarowalam go sorbetem i lizałam gdzie sie dało :P i wicewersa

Wystarczy że przypmne sobie jak sie kochamy....jejku....lubie to robić zwłaszca tak gwatownie, mocno:P na poczatku mnie bolało a teraz to juz sie dopasowalismy :)

Mam miód od jego mamy w lodówce:P a własnie jak Ty zyjesz ze swoja teściowa??

Hhehe dziekowac, dziekowac :D

A to wy nie tak ze planujecie cosik?? ja juz o swojej mowie "tesciowa" ale do niej to tylko 'prosze Pani" :P

a teraz obejrze filmik o pedantce :O kiedys bedac w markecie, juz stalam przy kasie,patrze podjezdza do kasy koles z wozkiem, a tam wszysciutko rowniutko poukladane, normalnie od namniejszego do nawiększego, i od najwęższego do najszerszego - szok, to jeszcze nic...a co dopiero sie dzialo jak zaczal wszystko wyjmowac z tego wozka i ukladac na tasmie...masakra...denerwowal sie niemilosiernie jak cos milimietr nawet nierowno poukladal, to zaraz wszytsko spowrotem szur do wózia , potem znowu ukaldnie w wóziu i od nowa.. brrr

HE HE HE schizole :P

ano to tak, pewnie ze przy nim to sie tak czasem powie, ale w sumie to ona sie krepuje jak mowie do nie per Pani, a mnie jakos tak cięzko sie przestawic i mowic do niej po imieniu...w koncu ona starsza ode mnie jest, nie :)

No jacha :D moja mama mojemu W. powtarza ze ona nie jest Pani tylko "adriana" hehe on biedny sie tez tak krepuje..i ja do slubu bede mowic per Pani a po slubie to juz per mamo :P

Ok kochana to ja Cie zostawiam z filmikiem , a sama juz lece do kapieli bo rano mnie moj kochany ma zamiar zaskoczyc w lózku jeszcze tak jak obiecał :) Milutko się z Toba gada jestes bardzo sympatyczną osóbka :) zaglądaj tu czasem ja tez bede :) Miłego wieczorku! buziam Cię Bye!!:*:*:*:)

oczywiscie jego wina...nawet powiedział ze żałuje ze się poznalismy bo teraz przez niego musze cierpiec..cała niedziela przepłakana:( ale wiem ze bezemnie nie wytrzyma długo i sie odezwie niedługo ze chce przyjechac :D dlatego sie nie przejmuje zbytnio:P a wczoraj siedziałam troche na necie...na forum..zapłakalam klawiature:O i sie tak z c.r.e.m.e.m. pokłóciłam ze dali mi bloka na nicka;P ale juz wrócilam :D

rano sie wszytsko wysypało:O w sumie to przez glupote to wszytsko sie talo ale...zaczelismy sobie wyrzuc inne rzeczy..i on wie ze ma mnie p[rzeprosic :) ja mu tej satysfakcji nie dam :P