Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość responsible girl

PO CO JEST NASZA-KLASA.PL???

Polecane posty

Gość responsible girl

-żeby uzbierać jak najwięcej znajomych, bo Ela z III b ma 729, a Izka z V f 1240. w tym celu zapraszasz do znajomych wszystkich jak leci, nieważne, czy w ogóle kiedykolwiek z nimi rozmawiałeś/aś. -żeby na zdjęciach pochwalić się czym się da, najlepiej "swoim skarbusiem" albo dziećmi, i czekać tylko na komentarze "ale ślicznie (..)" -żeby pochwalić się kreatywnością w tworzeniu najgłupszych znaczków przy profilu typu (~`..JAsIu (Vip) nOwAk..`~) które jedynie pogarszają czytelność nazwisk... -żeby codziennie dodawać do wszystkich możliwych profili jak najdłuższe komentarze, bo przecież zawsze ktoś może odpisać i w ten sposób my będziemy mieć dużo komentarzy i będziemy fajni bo będziemy mieć fajne komentarze (...) -żeby tworzyć i zapisywać się do klanów "najpiękniejszych kobiet świata", "super fajnych ludzi", "użytkowników Nokii 3510", czy "Kobiet miesiączkujących nieregularnie" -żeby inwigilować wszystkich sąsiadów i znajomych,śledzić na bieżąco dodawane przez nich fotki i plotkować o tym gdzie się da -żeby rozsyłać do 10 osób łańcuszki o chorobach które nie istnieją bo przecież "onet" i "epuls" no i "nasza-klasa" to jedna firma (!) która bada internet i wypłaca w centach amerykańskich (!) no i oczywiście pojawia nam się zielone słoneczko albo nasza sympatia wyznaje nam miłość (wyślę,wole nie ryzykować [!]) -żeby jako zdjęcia umieszczać durne ankiety "co o mnie sadzisz" na które NIKT nie odpowie zgodnie z prawda ale przynajmniej doda komcia. UWAGA!!! Odpowiedzi udziel sobie sam: czy nie uważasz, że nasza- klasa służy do -ODSZUKIWANIA STARYCH ZNAJOMYCH I NAWIĄZYWANIA KONTAKTÓW Z PRAWDZIWYMI ZNAJOMYMI??? (!)

naszak - klasa jest po to... żeby autorzy tego pomysłu.. zbijali kase na reklamach... :)

zgadzam sie z toba choc jest 1 plus w naszej klasie - istnieje cos takiego jak spotkania klasowe po latach i na nk mozna sie odnlesc:) wlasnei przez nk oststnio mielismy spotkanie klasowe, pozdjezdzali sie z calej polski:)

Gość responsible girl
agatka...- z tym plusem się zgodzę ;) wypad dzifffko- odsyłam do słownika języka polskiego ,gdzieś tak w środku jest wyraz "kultura". poczytaj :O

Gość gjgfjgh
i to jest jedyno plus naszej klasy spotkania z edawną klasą, ludzmi ogólnie mysle że ludzie głównie robia se profile zeby poszpanować albo dlatego ze inni maja

Gość xwoman
A ja mam gdzieś ten portal i nie zamierzam się na niego zapisywać nigdy.