Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjsjsjsjsj

Kurcze teraz zrozumiałem że brakuje mi jej.

Polecane posty

Gość sjsjsjsjsj

Nie umiem okazywac uczuc, w dodatku to byla moja pierwsza dziewczyna, jestem niesmialy i skryty. Byłem z nią 5 miesięcy. Ona często się obrażala, bo nie mam dla niej wystarczajaco czasu, bo spotykalismy się raptem 1-2 razy w tygodniu. Fakt, znalazlbym dla niej wiecej czasu, ale mam tez przyjaciol, rodzine i im wolalem poswiecic duzo czasu, bo juz sie przyzwyczailem, przywyklem do tego. I ciezko mi to zmienic. Po prostu cale zycie nie mialem dziewczyny i ciezko mi zmienic rytm dnia. A po za tym jestem typem faceta ze nie potrzebuje zbyt czesto sie spotykac z dziewczyną. To znaczy ze po prostu wole zatęsknić, zebrać świeze tematy do rozmow itp. Ona tego nie wytrzymala, nie potrafila zrozumiec. WIem ze jej bardzo zalezalo i zerwala ze mna. Na poczatku troche poczulem ulge, ze nie bede musial sie zmieniac juz specjalnie dla niej (a mialem taki zamiar) ale teraz po 3 tygodniach tęsknie za nią. Nie wiem czy jest szansa na to zebysmy znowu byli razem... Jak to widzicie? Dodam ze ona w ogole sie nie odzywa, a gdyby jej zalezalo chyba odezwala by sie skoro to ona zerwała.... Kurde jak mi jej brakuje :( Co robic? Ona ma 18 ja 20 lat.

Gość sjsjsjsjsj
Ja sie uzewnetrznilem a nikt nawet nie chce przeczytac :(

Gość sjsjsjsjsj
Napisze ktos jak z tego wybrnąć?

Gość niewiemjak
słuchaj moim zdaniem nigdy sie nie przekonasz jak sie do niej nie odezwiesz i tego jej nie napiszesz co nam napisaleS!! skad mamy wiedziec co ona mysli teraz?? pisz do niej jak najszybciej i daj mi znac co i jak :)

Gość
Ech spieprzyłeś sprawe. Wyszedłeś na dupka bez uczuc. Cóż-teraz musisz wypić piwo którego sobie sam naważyłeś. Po zerwaniu powrót nigdy nie bedzie taki sam. A skoro kobieta zdecydowała sie z Toba zerwać-cóż-naprawde musiało to byc dla was obojga trudne. Jeśli chcesz walczyc-próbuj-odezwij sie jakimś niezobowiazujacym smsem, ale pamietaj że propozycja powrotu musi wyjśc od niej.

Gość powiedz jej
to co myslisz i czujesz. jesli jest mądra to zrozumie.

sjsjsjsjsj napisz do niej, gdybym ja była na jej miejscu to czekałabym, aż Ty sie odezwiesz, jesli nie napiszesz to nigdy sie nie przekonasz. Nic na tym nie stracisz, możesz jedynie zyskać, a jeśli sie nie uda to znaczy, że nie była Ciebie warta bo gdyby jej zależało to na pewno chciałaby znów być z Tobą

skoro zerwała to tak jak napisał wick propozycja ponownego bycia ze sobą powinna wyjśc od niej ale wg mnie powinieneś jej napisać ,że Ci na niej zalezy, bo jeśli mi by chloapk w takeij sytuajci nie napisał, że mu n a mnie zalezy i tęskni to bym stwierdziła, że ma to gdzieś...

Gość iajdidaijda
Na moje oko to Ty powinienes sie odezwac. Ona na to czeka.