Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kshdgfk

jak znaleść faceta?

Polecane posty

Gość kshdgfk

gdzie na necie w dyskotece? hmm pwoiedzcie bo juz mam dosc bycia samej

Gość kshdgfk
ehh no za miesiac ide na wesele potem studniówk.. chciałabym sobie znalesc kogos.. juz pol roku jestem sama i jakos miłosc nie przyszla.. wiec pomyslalam zeby jakos pomoc przeznaczeniu?:)

Gość taka tam***
mozesz pomoc szczesciu chodzac na dyskoteki,przynajmniej nie bedziesz sie nudzic wieczorami

Gość Oblech
znaleŹć :P

Gość kshdgfk
hmm no tak .. same problemy .. a jednak hehe

Gość kshdgfk
hehe sory za pomyłkę w ortografii;p ale takie jest moje pisanie na klawiaturce;p no to moze powiecie gdzie wy spotkaliscie swoich facetów? jakie dziewczyny lubicie? nei wiem no jak lubicie gdy sie zachowują/ bo ja ogulnie jestem bardzo szalona lubie sie wyglupiac... co chlopaki lubia a czego nie?

Chyba jednak przeznaczeniu nie da się pomóc. Bo jeśli za bardzo czegoś pragniemy i szukamy, to automatycznie jak maniacy zaczynamy robić to "na siłę". Poczekaj, aż w Twoim życiu zjawi się ktoś ciekawy, wtedy można przeznaczeniu pomóc;)

nie mam pojęcia ale ja kiedys znalazlam na necie tylko ze się rozpadło teraz nie szukam chociaz czasami by sie przydał/jak cieknie kran:P/ to może spróbuj na tym necie tylko niech Ci tutaj bardziej zorientowani powiedza gdzie

Gość oyug
"przestań szukac. Sam się znajdzie" jasne 💤

Sam jestem momentami szalony, więc to zaleta. A jakie dziewczyny lubię? Przede wszystkim przeszkadza mi, jak mnie dziewczyna próbuje podrywać, wykazuje za dużą inicjatywę. Typu pierwsza proponuje spotkania, szuka kontaktu. Raczej mi to przeszkadza, wole myśleć, że to ja kogoś podrywam. Nawet jeśli tak w rzeczywistości nie jest. Bo wiadomo jak to w życiu bywa. Czasem zarzucając sieci, sami w nie wpadamy;)

o rany rany: Błedy się zdarzają każdemu, ale osoby o tak niskiej kulturze i samoocenie uwielbiają krytykować innych. Spójrz, że s znajduje się nad z w układzie klawiatury i mogła być to zwykła literówka, ale osoba taka jak Ty pewnie i tak tego nie zrozumie.

Gość kshdgfk
no przecież juz przeprosiłam !!xD no sorrrrryyyyy . no fakt ja sama nie lubię podrywać chłopakow hehe wole dac im jakis znak i dalej to niech oni działaja hehehe:) no tylko nie wiem. miałam juz jeden fatalny zwiazek z chłopakiem i z jednej strony boje sie miec kolejnego bo nie wiem kim sie znowu okarze a z drugiej.. chcialabym sie wreszcie do kogos przytulic miec z kim pogadac.. itpah noo rozmarzyłam sie troche hehe

Gość kshdgfk
jestem zwykła dziewczyną ze wsi;p hehe lubie sie smiac zartowac staram sie dobrzez wygladac a jednak nie wiem ... faceci to chyba tylko gapią sie za szczupłymi pudernicami... ehh

Gość ndsnwc
sympatia.pl

Marzenia się spełniają;) A wiara czyni cuda... Jak mam być szczery, jeśli chodzi o imprezy, mówi się, że to najłatwiejsze miejsce na podryw. Jednak ja jak idę na imprezę, to potańczę, pobawię się. Jesli już zawieram nowe znajomości to traktuje je mało poważnie. Poza tym kluby mają jedną poważną wadę: ciężko porozmawiać.

Gość kshdgfk
no taa tylko ze teraz jakos nie umiem się nigdzie wyrwać a po za tym faceci z dyskotek? za przeproszeniem:poobmacują,podobierają sie i tyle.. nie traktują laski jako dziewczynę tylko jakio obiekt ktory mozna wylizac.. taka przynajmniej jest wieeskszosc

Gość a jak juz go znajdziesz
to co bedziesz z nim robic? znalezc faceta to zaden problem, tylko jak dalej z nim wytrzymac...