Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

z rejestru strasznych snów

tabletki anty krwawienie nie ustaje już 13dzień

Polecane posty

Mam problem i będę bardzo wdzięczna za rady Po 3 miesięcznej przerwie wróciłam do yasminu, 1szą tabletkę z listka przyjełam pierwszego dnia krwawienia i od tej pory biorę regularnie jednak w dalszym ciągu delikatnie krwawie nie wiem dlaczego wcześniej do siedmiu dni krwawienie ustawało czy mam nadal przyjmować tabletki? boje sie od tak przerywać zażywanie hormonów:/ ale jakoś się nie zanosi na to że ten \"okres\" się wkrótce skończy:/

Gość kasia7918
ja przy pierwszym opakowaniu yasminelle krwawiłam prawie miesiąc. teraz jestem po 3 opakowaniu i mam regularnie ale obecnie mam tydzien przerwy i modle sie okres:( chyba mam źle dobrane i nie wiem co robic bo wszystkie objawy sa takie jak w ciąży !

jeśli bierzesz regularnie, nie chorowałaś tj nie przyjmowałaś antybiotyków itd to nie sądzę żebyś była w ciąży, gdy wcześniej brałam tabletki krwawienie przychodziło czasem dopiero czwartego dnia przerwy a nawet zupełny jego brak nie świadczy o ciąży, dopiero po braku krwawiena po dwóch cyklach pod rząd warto się upewnić echh to już nie wiem czy mam się martwic czy nie

Gość Diaria
W zasadzie to nie pojmuję w czym problem... Zrobiłaś przerwę, teraz zaczynasz od nowa brać tabletki, a jak wiadomo, przez pierwsze trzy opakowania moga pojawić się plamienia. Twój organizm od nowa przyzwyczaja się do pigułek. Jeżeli przy czwartym opakowaniu dalej będziesz miała krwawienia, to należy zgłosić się do ginekologa. Pozdrawiam:*

Gość panna_w_kropce
dziewczyny, poratujcie rada bo zastanawiam sie co zrobic. Biore yasminelle od 10 miesiecy, regularnie, ale ostatnio (w polowie 2 tygodnia) zapomnialam wziac tabletke i przyjelam dwie naraz. Kochalam sie ze swoim chlopakiem i troszke sie zagalopowal i skonczyl we mnie (po 7 dniach od przyjecia tabletki ponad 12 godzin za pozno ,czyli dzisiaj). Według ulotki jesli zapomnialo sie o tej tabletce w 2 tygodniu to ochrona przed ciaza jest zachowana...Czy powinnam biegiem udac sie do ginekologa jesli nie chce zajsc w ciaze? Prosze o rade! (do konca opakowania zostaly mi 2 tabletki)