Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny tatus

CHCE BYC Z CORKA!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość samotny tatus

mieszkalem z dziewczyna bez slubu, mamy corke 3 letnia, kilka dni temu stwierdzila ze nie chce ze mna byc , wziela corke i sie wyprowadzila do innego miasta, pracuje, zarabiam okolo 2tys, firmowe mieszkanie, ona nie ma nic, zadnych dochodow,mieszkania, chyba ze wroci do mamy(teraz jest u kolezanki), a ja chce zebb=y corka byla ze mna, moge zatrudnic opiekunke itp, moge jej zapewnic lepsze warunki, jakie sa moje szanse na to zeby sad mi przyznal opieke nad dzieckiem?? jak myslicie?

Gość samotny tatus
widze ze tlum ludzi chetnych do pomocy ... :O

Gość trudno bedzie
ale probuj...:-)

Gość samotny tatus
ALE JAK?

Gość ejbisi
Idź do najlepszego adwokata w mieście, pomyśl jakie możesz zebrać dowody przeciw matce, że się np. źle opiekowała, itd... Poszukaj wspólnych zdjęć z córką, świadków którzy powiedzą że sie bardziej angażowałes w jej wychowanie. Ale ogólnie może być ciężko, bo raczej jest tendencja by dizecko było przy matce a ojciec ma płacic alimenty. A czemu tak szczerze sie rozstaliscie? Całkowicie z jej winy czy cos przeskrobales:P

Gość chetny do rozprawiczenia
Beda pytac corke z kim chce byc jak powie ze z matka to nie masz chyba szans

Gość dzej zi
ale dlaczego ty masz byc z corka, bo masz wieksze dochody?:O

Gość fgdsfdsfd
ona nie ma nic, zadnych dochodow,mieszkania---to przemawia na twoja korzysc ale czy wystarczy nie wiem

Gość samotny tatus
bo ja kocham -jest wszystkim co mam. a ona z czego utrzyma siebie i ja ? ona ma 19 lat i pstro w glowie

Gość kruszynka1988
mi sie wydaje że ma pan wygrane w sądzie bo niedawno mojemu wójkowi przyznano 9 miesieczną córeczke i była podobna sytuacja ze żona sie chciała wyprowadzic :):)trzymam kciuki za pana:):)a jak ma córeczka na imie:)

Gość fgdsfdsfd
i pstro w glowie----to po co sie z nia zadawales :)

Gość samotny tatus
dzieki za slowa otuchy, ale imie to nie jest wazne teraz :) a co z tym wujkiem? czemu sad przyznal dziecko ojcu? matka pila?

Gość samotny tatus
Chce miec coreczke przy sobie bo mam sklonnosci pedofilskie :)

Gość samotny tatus
po co sie z nia zadawalem? krecilismy, bylo dobrze, zaszla w ciaze, zamieszkalismy razem, przez ponad 2 lata bylismy razem i teraz nagle mi mowi ze nie chce byc ze mna :(

Gość ha he ha
2 tys i opiekunka?! Nie wiesz chyba ile biora. Z motyka na slonce...

Gość samotny tatus
marny podszyw o tym pedofilu :O

Gość samotny tatus
2 tys i opiekunka to chyba lepiej niz to co ona proponuje corce. czyli zero kasy i jakies kilka stow alimentow ode mnie??? mieszkam w malym miescie i opiekunka bierze okolo300zl

Gość kruszynka1988
nie pracowała była na zasiłku jak mógł by przyznac jej jak ona nawet nie szukała pracy a dziecko kosztuje :(

Gość ha he ha
zatrudnisz opiekunke to tez i tobie zostanie zero kasy. Szukalam ostanio, i jest tak, ze dobra opiekunka bierze ok 800/1000 za miesiac plus rachunki, utrzymanie wychodzisz na zero. Chyba chcesz miec pewnosc, ze twoim dzieckiem zajmuje sie kompetentna osoba?!

Gość bedzie cięzko bo
przynajmniej polowe kasy wydasz na opiekunke, ktora w dodatku moze byc nieodpowiedzialna, poza tym trudno ja znalezc. Lepiej gdybys mial w odwodzie babcię. Opiekunke byc musial miec na 9 godz( ty w pracy+ dojscie) , znalezienie takiej za 1000 graniczy z cudem. No i musisz jej cos dac do jedzenia , jesli bedzie wam gotowac ( a chyba dziecku powinna) Kobieta ma chociaz oparcie w matce. Brutalna prawda.

Gość ha he ha
...ze firmowe nie znaczy darmowe. Proponuje dogadac sie z matka dziecka, albo poczekac na lepsze dochody

Gość nudziara.
nie rozumiem, dwa lata byliscie razem a dziecko ma 3??? mała niescislosc widze

Gość bedzie cięzko bo
obliczylam,ze musisz miec opiekunke na 190 godzwn miesiacu , nie powiesz mi, ze opiekunka wezmie 1zl 60 gr za godzinę.

Gość samotny tatus
po pierwsze jesli chodzi o mieszkanie to firma placi, wiec jest darmowe, opiekunka w moim miescie bierze kilka stow, dziecko juz wczesniej mialo opekunke przez kilka miesiecy i dawalem jej okolo 300zl bo to znajoma i dobrze sie zajmowala corka, wiec mysle ze z kasa to nie problem

Gość ha he ha
skoro pracuje 2/3 godziny dziennie:). 3 letnie dziecko moze chodzic do przedszkola jezeli potrafi sie ubrac, zalatwic...podstawowe czynnosci, ale czy to ulatwi sprawe autorowi, watpie

Gość samotny tatus
moze chodzic do przeszkola, ale czesto pracuje w roznych godzinach, czasem do wieczora, wiec chyba lepsza opiekunka

Gość bedzie cięzko bo
no chyba ze opiekunce placisz w naturze

Gość nudziara.
co dziecku z tatusia ktory ma kase na to zeby go utrzymac a nie ma czasu dla dziecka. sam piszesz ze pracujesz do pozna, opiekunka nie załatwia sprawy. dziecko jest małe potrzebuje bliskosci a nie nianki!