Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 awionetka

Suknia made in China???

Polecane posty

Go艣膰 awionetka

Czesc. Czy ktoras z Was dziewczyny zauwazyla te aukcje na allegro gdzie boskie wrecz suknie mozna kupic za 899 zl? Wejdzcie na ebaya, ale niemieckiego czy amerykanskiego najlepiej i zobaczycie ze te same sukienki sa sprzedawane za 25 dolarow. Rewelacja nie? Nie ma jak rodak rodaka chce zrobic na szaro. A szczerze mowiac sama jestem ciekawa jak z jakoscia tych sukni. Az mnie kusi, zeby zamowic. W sumie to zadne pieniadze a szczerze przyznam, ze fasony sa BOSKIE!!! Podaje link - http://stores.ebay.com/Pretty-Fayes-Bridal-Shop Osobiscie zakochalam sie w tej: http://cgi.ebay.com/Exquisite-Wedding-Dress-Wedding-Gown-Custom-Made-737_W0QQitemZ260289767140QQihZ016QQcategoryZ63851QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pinki54
Faktycznie 艂adne. Mo偶e kt贸ra艣 mia艂a okazj臋 bli偶ej przyjrze膰 si臋 takiej sukience? Ch臋tnie poznam opinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olllllllllka
wiesz ja szy艂am sukni臋 u znajomej,kt贸ra ma znany salon 艣lubny,nie wzie艂a mi grosza za szycie sukni,ale ja do cywyilnego ,za sam materia艂.Dodam ze sukienka by艂a kr贸tka,ma艂a bo jestem bardzo drobna ,ale mia艂a piekne koronki(koronki dobrej jako艣ci sa bardzo dropgie) da艂am 1400 z艂,a ta suknia jest d艂uga wiec nieco obawia艂abym si臋 o jako艣膰 materia艂u.

Udost臋pnij ten post

Hej, pisalam do kilku dziewczyn ktore wystawily pozytywne komentarze na allegro po zakupie sukienki. Generalnie sa zadowolene, dostalam nawet jedno zdjecie. RZeczywiscie jest ok. Podobno jedyna rzecz jaka nie gra to kwestia przesylki, suknie przychodza nieco wymiete. ALe jezeli porownac ceny - kilka tysiecy a kilkaset zlotych? Oczywiscie kupujac u zrodla a nie u pomyslowych rodakow. Wciaz sie zastanawiam. A suknia na zdjeciu boooooska!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kubusiovva19
faktycznie r贸偶nica jest straszna.. a suknie 艂adniutkie, tylko mi narazie nie trzeba .. ale w przysz艂osci moze navet zam贸wie z tej stronki:D

Udost臋pnij ten post

ja bralam taka suknie musialam poprawiac niby na wymiar ale musialam zwezac i skracac dalam 60f.... czyli 240zl wiec poprawa to pikus ale suknia rewelacja ogolnie, material dobry a zreszta na jeden raz to nie musi byc ekstra super jakosci, chociaz to zalezy od gustu oczywiscie. ja pieniedzy nie mialam duzo zeby kupic wiec wybralam taka opcje. ale jak patrzylam po salonach to nawet za 300-400 mozna kupic ale nie wiem czy one sa szyte czy tylko dana akurat co zostala z wystawy i jak patrzylam na material to wlasciwie to samo jak wroce z miasta pokaze zdjecia sukni i jak wyszla na mnie aha no i moja miala taki niezbyt ten gorset sztywny wlasciwie ciezko nazwac to gorsetem ale inna tez z Chin co kupilam to juz miala sztywny wiec nie wiadomo jak to oni robia pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiem cos na ten temat
Moja siostra niedawno brala slub w Anglii, zamowilismy sukienke z ebaya, zaplacilismy ok 70 funtow, fakt sukienke trzeba bylo prasowac, ale to normalne , byla przeciez zapakowana do pudelka i szla poczta kilka tyg. Nie bylo jenak problemu/ material nie jest pierwszej jakosci, alej ak ktos juz pisal to na jeden raz a potem wisi w szafie. jesli podasz prawidlowe wymiary, najlepiej niech cie zmierzy jakis krawiec, bedzie ok, mojej siostry byla tylko troche za liga, reszta perfekcyjna. Wogole super kontakt ze sprzedawca.

Udost臋pnij ten post

O super dziewczyny! Mam jeszcze jedno pytanie - czy te sukienki sa juz razem z halkami? Bo generalnie to ona nadaje kszta艂t o ile oczywiscie nie jest to model syrenki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kubusiovva19
a ile kosztuje wysy艂ka? Bo to jest dobry patent heh ...

Udost臋pnij ten post

Hej - popytalam u chinczyka;) i j ezeli zamawiasz z ebaya to przesylka ze stanow do polski srednio 135 dolarow. Ja sie juz zdecydowalam tylko jeszcze resztki sadelka musze zrzucic i zamawiam. Posle fotki jak tylko odpakuje. Czyli za jakies 3 miesiace;))) W ten sposob zaoszczedze, sukienka piekna i podroz poslubna do nowej zelandii okazuje sie realna;) Poczatkowo liczylam jaies 3 - 3.5 tys za sukienke. Okazuje sie ze mozna taniej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinki54
no prosz臋...Kto wie? Mo偶e te偶 dam si臋 uwie艣膰? Nigdy nie zamierza艂am wydawa膰 kosmicznych sum na sukienk臋. I nie musi by膰 pierwsza klasa, bo to tylko na jeden wiecz贸r...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinki54
Do Szannya A czy orientujesz si臋 chocia偶 mniej wi臋cej, jaki jest koszt takiej wyprawy do NZ? I czy macie mo偶e jakiego sprawdzonego organizatora?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kubusiovva19
no nie藕le jak za takei 艣liczne sukienki .. to oni pewnie g艂贸wnie na przesy艂kach zarabiaj膮 :D

Udost臋pnij ten post

pinki54 - my zapewne skorzystamy z uslug agencji turystycznej. Fantastyczna sprawa, sa nawet pakiety dla nowozencow itd. Tylko ze nie mieszkamy w Polsce dlatego nie bede mogla za bardzo pomoc. Wiem, ze krajowy przewoznik Bertur organizuje wycieczki do Australii i Nowej Zelandii, wiec pogooglaj moze... Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

kubusiovva19 - to i tak nic w porownianiu z kwotami jakich zycza sobie allegrowicz za TE SAME sukienki. Trzykrotne przebicie i nawet nie masz pojecia skad pochodzi Twoja suknia. Ehhh...

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny suknia zazwyczaj kosztuje ok 15f a reszta ok 50-60f przesylka, oczywiscie to sciema z ta przesylka, bo za buty 4 pary placilam ok 20f wiec sciema ale to nic mi nawet oddali 10f za to ze taka zle wymierzona byla a naprawde podalam dobrze wymiary bo w tym nie ma filozofii ale chce zaznaczyc ze lepiej ze ona byla za duza troszeczke niz jak za mala bo zawsze mozna poprawic, zwezyc a jak za mala.... no i troszke za dluga ale to dlatego ze ja na boso bylam a wlasciwie w klapkach bo to na Jamajce bylo :) zaraz zamieszcze zdjecie aha i zaznacze ze tren musialam podwinac troszke bo pomyslalam ze jak bede tam sama z mezem to on mi tego tak ladnie nie rozlozy a poza tym moglby byc wiatr i bym miala na glowie go :P

Udost臋pnij ten post

http://images35.fotosik.pl/15/866ed155fb59472fmed.jpg kurde nie moge jej znalezc na ebay juz bo moj chinski sprzedawca sie zmyl ale ona miala tylko tez tren dluzszy, bardzo ladny rozlozony aha i zaznacze ze tren mial na koncu po srodku haczyk na palec ale mi sie to totalnie nie podobalo i szukalam czegos wlasnie na podwiniecie jego tak jak to w normalnych sukniach jest ale oni nic nie robili tam wiec sama kombinowalam jak go np podczepic po ceremonii co by sie nie przewrocic ale nic nie wymyslilam bo ciezko bylo to zgrac samemu a juz do kracowej nie szlam wiec ja cala podwinelam po kawalku, bo ona taka marszczona to bylo latwo pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Ja si臋 w tej zakocha艂am: http://cgi.ebay.de/Neu-Hochzeitskleid-Wedding-Brautkleid-Gr-34-ivory_W0QQitemZ270278003987QQcmdZViewItem?hash=item270278003987&_trkparms=72%3A1229|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 Ich jest mn贸stwo na niemieckim e-bayu i maj膮 super komentarze...m贸j 艣lub jeszcze daleko, ale pomarzy膰 wolno :d

Udost臋pnij ten post

kamila1986 - sukienka jest sliczna - taka delikatna... Mysle ze powoli koncza sie czasy kiedy maszerowalo sie do salonu, przymierzalo dziesiatki i wybieralo suknie. Kto ma na to czas? Ehhh postep... Dziewczyny wrzucajcie zdjecia swoich zakupionych online sukienek, pomozcie sie zdecydowac innym;)

Udost臋pnij ten post

Ja mieszkam w Londynie i tu kazda zamiawia z ebaya lub bezposrednio ze strony www.kanacca.com. Sukien jest tam tysiace. Kolezanka kupila sobie dwie jedna z trenem do kosciola a druga bez by sie lepiej tancowalo, co miala sobie zalowac skoro na jedna suknie wydala 400zl. Krawcowa (byla na dopasowaniu) powiedziala ze suknie jest dobrze uszyta i ogolnie babka byla pod wrazeniem. Ja kupie tylko za granica, rodacy sie wycwanili, na polskich stronkach sa te same modele co szyja w chinach ale w polsce koszt wynosi 1000-1300 zl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinki54
Dziewczyny, mam jeszcze pro艣b臋. Ja jestem raczej niedo艣wiadczona je偶eli chodzi o robienie zakup贸w przez sie膰, zw艂aszcza za granic膮. I chcia艂am zapyta膰 jak to jest z tymi sukienkami z ebay. Bo s艂ysza艂am, 偶e je偶eli ze Stan贸w zostanie wys艂ana paczka handlowa to do wszystkich koszt贸w towaru zostaje jeszcze doliczony 22% vat i opr贸cz tego jeszcze jaka艣 inna op艂ata. Orientujecie si臋 jak to jest?

Udost臋pnij ten post

Nie, cena kt贸ra podaje sprzedawca jest cena ostateczna. Takie informacje przynajmniej uzyskalam od sprzedawcy, ktorego sklep znalazlam korzystajac z pierwszego linka podanego prez awionetke. Gosc jest z Hong Kongu, wysyla na caly swiat. Jezeli ktos ma inne info to prosze sie dzielic!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiara1987
super wymyslilas z tym e bayem:) ja jeszcze za maz nie wychodze ale jesli to nie jest jakas straszna jakosc to mozna i 2 kupic( jak pisala ktoras z dziewczat:)) tylko ciekawe cot moj呕 pwie bo on chce slub jak z bajki, wiecie wloski garnitur piekna suknia, wesele w zamku(palacu itp:)) ale przynajmniej zaoszczedzimy na sukni:) albo na sukniach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dekoracje 艣lubne
http://www.slubmarzen.sklepna5.pl/ Na stronie zosta艂 podany adres email, je偶eli potrzebuj膮 pa艅stwo asortymentu, kt贸rego aktualnie nie ma na sklapie, prosze zrobi膰 list臋, a my przygotujemy kosztorys, mo偶emy te偶 pom贸c w wystroju sali dobieraj膮c kolory i dekoracje do pa艅stwa 偶yczenia :) Wykonamy opis aran偶acji i powiemy jak nada膰 uroku ka偶demu wn臋trzu. Zapraszamy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej 36
Przygotowania do 艣lubu by艂y dla nas bardzo stresuj膮ce. Najbardziej stresowa艂a nas masa spraw do za艂atwienia. W takim zamieszkaniu nie by艂o czasu zaplanowa膰 dekoracji. Ustalili艣my, 偶e temat wystroju przeka偶emy osobom bardziej do艣wiadczonym , i to by艂a bardzo dobra decyzja. Ca艂o艣膰 wygl膮da艂a przecudnie, pi臋kne kwiaty Wszystkim Parom M艂odym polecamy http://www.dekoracje-slubne-torun.pl/dekoracje-slubne-uslugi-slubne/.

Udost臋pnij ten post