Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slawinska222

wiecie co?

Polecane posty

Gość slawinska222

pokazac sie wam to masakra. z botem zrownacie kazdego . szkoda,bo myslalam ze moze poznam jakąs fajną kolezanke ale wpadlam jeszcze w wieksze kompleksy niż milalam do tej pory . no tgo tyle chcilaam napisac i pozdroooooooo

Gość cati82
Muszę wam coś powiedzieć. Kiedyś przegięłam ze środkami na przeczyszczenie Ciągle miałam problem z zaparciami. No i odkryłam takie ziołowe tabletki do żucia, zdaje się z senesem. Żarłam je i żarłam i nie czułam żadnego działania. Nawet smaczne były, więc wsuwałam bez oporów. No i w końcu przekroczyłam dawkę 3 czy 4rokrotnie. W nocy obudził mnie okropny ból brzucha i jakieś dreszcze. Spocona jak mysz powlokłam się do łazienki. Usiadłam na kibelku i co najgorsze nadal NIC. A ból jak cholera. I nagle ciemność. Ocknęłam się jak już świtało. Z lustra spojrzała na mnie jakaś zmora. Normalnie ust nie miałam. Blada jak ściana. W kibelku odkryłam tylko odrobinę jakiejś galarety. Tak sobie razem leżałyśmy-ja na podłodze, a galareta w kibelku. Już nigdy nie brałam środków na przeczyszczenie. Ten jeden raz omal mnie mnie nie zabił

Gość ytye
eee,cati,a co do jma wspolnegho z tymtematem :O