Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotti21ipół

CO można robić w pojedynke? Jestem singielką z przymusu mam dość nudy...

Polecane posty

Gość Dorotti21ipół

...i siedzenia w domu. Pomóżcie. Podrzućcie jakieś propozycje... jestem juz prawie jak zgorzkniała stara panna która zazdrości innym szczęścia bo jest sama ;/

Gość Dorotti21ipół
moze mogłabym sie zacząc prostytuować? nie byłabym sama a i grosza trochę by wpadlo? co o tym myslicie?

Gość Dorotti21ipół
tylko że ja siedze cale dnie w domu... jestem typową "dupą wołową" :/ może mi zarzucicie propozycje? sama, całkiem sama! nawet bez znajomych/... wiecie co to znaczy? wolalabym miec swoja rodzine, i byc matką... tymczasem obawiam sie ze nigdy nie poznam swojego męża :/

Gość Dorotti21ipół
prosze pomozciee... :)

Gość Dorotti21ipół
poważnie czasami nachodza mnie glupie myśli by iśc sie puscic na ulicy bo swedzi a i na nowe ciuchy zarobic. czułabym sie wtedy kobieta spełniona.

Gość co ty1111
Polecam Big realistic cock (125 PLN)

Byłas u mnie podobno ...? masz 21 lat ..? skad jestes ..? mam adres pod nikiem ...napisz ...ok .? mam synow w Twoim wieku ..

Gość xwoman
Możesz się zapisać na kurs czegoś co Ci sprawia przyjemność np jazda konna itp. Będziesz miała zajęcie- odskocznie i może nawet tam poznasz jakichś ludzi. Pozdrawiam :)

Cześć ,napisz na maila jesli bedziesz chciała porozmawiac Nigdy nie jest sie samemu gdy ma sie zyczliwych ludzi koło siebie :) Głowa do gory;)

Gość hydty
NIE MA singielek z przymusu singiel to osoba zadowolona z ycia z w pojedynke, i której jets to swiadomy wybor. A takie kobiety których nikt nie chce/ nie moga sobei ulozyc zycia chocby chciały singielkami nie nazwiesz