Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

acidofilna

czy możecie mi polecić jakiś fajny, kryjący podkład?

Polecane posty

bo mój infaillible wlasnie sie skonczyl i potrzebuje czegos ladnie kryjacego i matujacego. i niezbyt drogiego przy okazji, bo jeszcze wyplaty nie dostalam :D tak w granicach 35 zl mniej wiecej.... mozecie cos polecic?

ok 37zł kosztuje Mattitude z Astora. Jestem zadowolona, ale kryje tak raczej srednio. Raczej małe krostki. Świetnie za to wyrównuje koloryt skóry,nie robi takiej pomarańczowej "linii" na granicy brwi,ani efektu maski.

dziekuje :) zapisze sobie, coby nie zapomniec jak bede jutro biegac po drogeriach ;) nie zalezy mi na efekcie maski, ale fajnie by bylo, gdyby ladnie kryl jednak. nie mam tradziku jako-takiego, ale przed okresem zawsze cera wyglada duzo gorzej niz na poczatku i w srodku cyklu...jakos tak bardziej sie przetluszcza i ogolnie wyglada nieciekawie. i w takie dni wlasnie chcialabym nalozyc na twarz cos, co naprawi wszelkie niedoskonalosci. czekam na dalsze typy, pomozcie!! :)

Gość zalamana do potegi entej /
unifiance z LRP w aptrekach interm. ok 60 zł. KRYJE ZNAKOMICie, jesi bardzo wydajny, dobrze matowi skore. I nie powoduje wysypu przyszczy.

Gość suzuszeptem.pl
Mogę Ci sprzedać Infailible za 30 zł (czyli 20 parę złotych za podkład plus koszty przesyłki). Dostałam go w prezencie, ale nawet go nie otworzyłam, jest szczelnie zamknięty. Dostałam trzy butelki, jedną otworzyłam i próbuję się nią malować czasem (jak jestem opalona), drugą dałam koleżance, która nie jest taka blada, a trzecia leży. Kolor - SABLE ROSE/ROSE SAND 215. Mój mail: suzu@szeptem.pl

Kiedyś używałam Revlonu był bardzo dobry ale dosć drogi. Teraz po hormonach cera mi sie tak wygoiła ze w zasadzie używam normalnego podkładu który nadaje tylko ładniejszy koloryt, Giordani z orifleme mieszam z ciupinką takiego podkładu DERMACOL. Tego dermacolu nie powinno sie nakładać samodzielnie na twarz bo bedzie efekt maski ale zmieszany z jakisć podkładem moze też służyć jako korektor.

suzuszeptem - dziekuje za propozycje :) warta przemyslenia, bo dalas bardzo atrakcyjna cene...gdyby nie zalezalo mi na czasie , to na pewno bym sie skusila... casjopeja - po hormonach tez mialam swietna cere,ajj to byly czasy... cera byla fajna, ale za to wlosy zaczely mi sie strasznie sypac, tak wiec z dwojga zlego wybralam marna cere, ale w miare spoko wlosy :D uzywalam dermacolu, tez go mieszalam z podkladem, ale doslownie mikroskopijna czesc i fakt, poprawialo krycie, ale jednak twarz dosc szybko zaczynala sie swiecic, poza tym czulam, ze mam ciezki podklad na twarzy... szukam dalej :)