Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka ona

jak potrząsnąć facetem ?

Polecane posty

Gość pomarańcza 00
czekałam az sie odezwie na gadu i sie odezwał!!! milutko nam sie rozmaiwało, ale wiadomo, na gg sie o takich rzeczach nie gada :P napisałam mu ze pije winko, a on mi powiedzial: a ja?? ja tez chce!! no i teraz sobie wymysliłam ze musze zagadnac do niego ze musimy sie umowic na picie... winka wiadomo :) powolo powoli i moze jakos sie to potoczy ;) jedna taka ona - no rzeczywiscie głupia sytuacja, bo nie bylo jak pogadac, jesli chciałabys na gadu porozmawiac ze mna, to ja chętnie :D

Gość jedna taka ona
Och, na pewno sie potoczy wszystko pieknie :) i bardzo dobrze wymyslilas z tym winkiem. Na gadu bardzo chetnie ,ale juz nie dzisiaj, bo musze odespac noc spedzona na komisariacie a jutro do pracy na 9 ;/ Jutro po poludniu bede na kafe i sie zgadamy :)

Gość pomarańcza 00
nie ma sprawy :D miłej nocki!!!

Gość pomarańcza 00
taka jedna, odezwij sie :D

Gość olejzpierwszego
no jak sie zmienia miedzy wami stosunki to sadze ze sie zmienia miedzy wami stosuki paniała aluzje ?? czy zbyt górnolotna ?

Gość pomarańcza 00
ale niby co chcesz przez to powiedziec??

Gość olejzpierwszego
no ze moze warto sexu do tego dodac ?

Gość jedna taka ona
Witam, wyobrazcie sobie ,ze dopiero co wrocilam z pracy ;/ Oczywiscie, ze sie widzielismy, ale znowu z innymi i jak bylismy sami, to tylko chwile i rozmawialismy o projekcie, ktory robimy razem... On jak ze mna rozmawia, to ma nawyk dotykania mnie. Lapie za ramie, obejmuje itd. Nie moglam podczas rozmowy o pracy wyleciec z jakims tekstem. Jestem padnieta. Nawet nie mam sily ruszyc sie do lazienki pod prysznic ;/ a Co u Ciebie Pomaranczko ??

Gość western
heh laseczki powiem Wam tak. Jesli facet jest niesmialy a Wam na nim zalezy to przejmijcie inicjatywe i tyle. Moze tak byc ze to Wy go oniesmielacie,ale wystarczy ze wyraznie dacie mu do zrozumienia iz w razie jego ruchu bedzie ok i gosc powinien "zaskoczyc".Samiec to samiec i odruchy ma dosc proste ;p Jesli nic nie zrobi to albo nie jest Wami zainteresowany albo ma taki charakter ze przez reszte zycia bedziecie go musialy wszedzie popychac. :)

Gość pomarańcza 00
u mnie to nie działo sie nic dzis.... mam wolne, widze ze siedzi na gg ale zagadywac pierwasza nie bede, zreszta, zmeczona jestem i ide zaraz spac... a z tym dotykaniem przy rozmowie, to On ma to samo, taki jakis odruch niekontrolowany :P

Gość pomarańcza 00
western, dzis sie tyle głupot naczytałam własnie kiedy facetowi zalezy czy nie i powoli dobija mnie mysl, ze jemu nie zalezy!

Gość jedna taka ona
Wlasnie, tylko czy popychanie przez cale zycie to jest to, czego ja szukam ?? A moj wybranek niestety z podejmowaniem decyzji ma problem, bo wybiera przyslowiowy serek topiony w sklepie przez pol godziny;/ Ale ja wlasnie nie do konca wiem czy mozna go uznac za niesmialego, bo w stosunku do swoich znajomych jest bardzo otwarty i nie powiedzialby nikt ,ze jest skryty. Tzn nie opowiada o sobie,o swoich prywatnych sprawach - doslownie trzeba wyciagac, ale w takiej "ogolnej" rozmowie mozna uznac go za bardzo otwartego. Namieszalam:P Chociaz moze taka smialosc jest inna niz jak w gre wchodzi kobieta:) Pomaranczko - idziesz do pracy dopiero w srode, tak ?? I wtedy musisz zadzialac, a nie jak ja. Mam nadzieje ,ze nie bedziesz miala takiego pecha i nic Ci nie bedzie przeszkadzac :)

Gość jedna taka ona
A gdzie czytalas o tym ??

Gość pomarańcza 00
no, naczytałam sie w tej podobno fajnej ksiazce "nie zalezy mu na tobie" i zwątpiłam, ze on poprostu nie jest mną zainteresowany! tez jest otwarty w stosunku do innych osob, znajomych itp, nawet bym powiedziała ze za nadto! ja tam cały czas sie upieram przy tym, ze sparzył sie kiedys z dziewczyną i tyle, a teraz nie chce mu sie bawic w zwiazki, bo dobrze mu tak jak jest... a w pracy bede dopiero w srode, ale co to da... eh :/

Gość jedna taka ona
Chodzi mi o to czy w jakiejs babskiej gazecie, czy w ksiazce :)

Gość jedna taka ona
Z takimi poradnikami to jest tak, ze w jakims stopniu pokazuja jak jest, ale jednak uogolniaja, a przeciez kazdy czlowiek jest inny i kazdy ma inne doswiadczenia itd. Kazda relacja jest inna... Moze nie odkrylam tym stwierdzeniem Ameryki, ale jest juz dosyc pozna godzina :P Co to da, ze idziesz do pracy? Moze bedziesz miala na tym slynnym papierosku cos powiedziec/zrobic ?? :)

Gość western
pomarancza - no to teraz Ty musisz miec "jaja" i zagadac zagaic dosc dobitnie zasugerowac itd. im szybciej tym lepiej-nim bedzie za pozno-dla Ciebie za pozno. Jesli nie jest zainteresowany tym latwiej pojdzie Tobie odkochiwanie, ododurzanie, odzauraczanie od...etc :) jedna taka ona no wlasnie nowlasnie. Sama sobie odpowiedz na pytanie czy chcesz mniec faceta czy "popychle" :D z innej strony to faktycznie on moze byc niesmialy tylko w stosunku do Ciebie (ja tak mam) i wtedy wlasnie to Ty musisz wyjasnic sytuacje. Byc moze jacys znajomi Ich znajomi mogli by Was naprowadzic. Mysle oczywiscie o meskich znajomych. Ich kolezanke nie polecam do takich rozmow gdyz mozecie trafic na rywalke. :D

Gość pomarańcza 00
aj... napisałąm do niego wiadomosc na gg, a on jest na dostepnym i ma mnie w nosie i nie odpisuje, bleee :P trzeba isc spac :( taka jedna, jakby co to jest moj numer gg 5716115

Gość western
pomarancza a moze on ma EKG albo status ustawiony na dosc dluga karencje i wcale nie ma Cie w nosie. :)

Gość pomarańcza 00
kto go tam wie, zaczynam wątpic we wszystko, jestem negatywnie nastawiona do tego, chociaz w zyciu jestem pozytywnie nastawiona do wszystkiego! nie wiem, moze nie ma sensu kombinowac, jak nie to nie i dowidzenia! i o

Gość jedna taka ona
Wiesz Western, sprawa u mnie jest o tyle skomplikowana, ze nasi znajomi to nasi wspolni znajomi :P chlopakow sie nie moge zapytac , bo po prostu nie chce ich w to mieszac. Rozmawialam z jego przyjaciolka jeszcze z czasow licealnych i powiedziala mi, ze on zawsze byl skryty, taki typowy scisly umysl :) ze nie ma za duzego doswiadczenia, jesli chodzi o dziewczyny a raczej kobiety:P a stwarza czasami w towarzystwie pozory "maczo". A moze to jest wlasnie tak ,ze jak to sie mowi pieknie :krowa, ktora duzo ryczy, malo mleka daje" i on po prostu w towatzystwie jest glosny, bo ukrywa to ,ze jest niesmialy, skryty?? Taka sprzecznosc?

Gość jedna taka ona
a co do problemu - facet czy popychlo :) to wiem, (bo go jednak znam:P) ze bylibysmy zgranym duetem. Tylko najgorzej jest potrzasnac nim, przekonac do pewnych rzeczy itd :)

Gość western
heh pomaranczka widze ze jestes juz przy scianie wiec tym szybciej powinnas rozstrzygnac swoje watpliwosci bo sie kobieto zameczysz. Dawaj do ziomka z grubej rury albo rybka albo...akwarium jedna taka ona - moze tak byc jak piszesz znam paru takich tego pokroju co to w morde potrafia przywalic ale do panny sie nie odezwa. Tak czy owak skoro Twoj luby niesmialym jest, sytuacje moze zmienic tylko Twoj pierwszy krok. :)

Gość jedna taka ona
a moze masz pomysl na jakis inny pierwwszy krok niz rozmowa ??:) Western, co Ty na to ??:)

Gość jedna taka ona
Hej, jak mija Wam dzien ?? Ja dzisiaj skonczylam wczesniej prace i sobie juz odpoczywam. Zastanawiam sie czy nie zaprosic dzisiaj Mojego na film wieczorem... To jest glupie, bo jest moim kumplem i do kazdego innego normalnie bym zadzwonila i powiedziala "wpadaj" a tu siedze od godziny i mysle co napisac, zeby nie wyjsc na zdesperowana i upierdliwa za przeproszeniem :)

Gość jedna taka ona
Napiszecie pewnie, ze po prostu - wpadnij wieczorem na film, ale ja chcialabym go jakos tak zaintrygowac tez, ale nie przestraszyc :P

Gość ehhh_27
bardzo prosta sprawa facetowi taki uklad bardzo pasuje i wcale nie zamierza go zmieniac. i to nie jest kwestia tego ze jest niesmialy