Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepotrafie sie zdecydowac

baza kryolan - doradzcie

Polecane posty

Gość niepotrafie sie zdecydowac

http://allegro.pl/item446403776_baza_pod_makijaz_kryolan_f_vat_poznan.html Zastanawiam sie nad ta baza pod makijaz, ale niewiem, ktora wybrac. Jestem prawie, ze biala. Nie mam jakis specjalnych problemow z tradzikiem, ale niestety pojawiaja mi sie czasami takie mimi krostki. Poniewaz jestem blada bardzo widac kazde zaczerwienienie na mojej sskorze - zarowno jak wyskoczy mi cos, jak i do zimna. Ktora byscie wybraly na moim miejscu? Osobiscie skalniam sie chyba do tych dwoch, ale czekam na rady bardziej dosiwadczonych :) -zielona - tuszuje wszystkie czerwone niedoskonałości cery - ivory - zapewnia wyrównianie kolorytu skóry

Gość Ryba88
a więc dlaczego uparcie chcesz użyć jakiejś bazy pod makijaż? Ja kosmetyków kryolan używam od dwóch lat i zaznaczam że niemam idealnej cery natomiast osoba która mnie wprowadzała z tej firmy w te właśnie kosmetyki powiedziała mi po co dodatkowo obciążać skórę, dobież sobie dobry krem nawilżający lub jaki tam używasz fluid, o ton ciemniejszy puder korektor w miejsca które motrzebujesz zatuszować odrobina rużu i nic więcej im więcej będziesz nakładała na twarz tym bardziej będzie nie naturalna i ciężka pod makijażem uwież