Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_Lady

Moje odchudzanie - droga do szczęscia

Polecane posty

Zakładam ten topik po to aby łatwiej mi było schudnac. Postanowilam, ze bede tutaj codziennie zapisywac jak idzie mi odchudzanie. Jesli ktos chcialby sie przylaczyc to zapraszam. Ja startuje z dieta 1000kcal + cwiczenia i zero slodyczy (moj najwiekszy nalog). Waga obecna- 58kg Waga wymarzona - 54kg CZAS START.

Gość ten od rodzynow
Masz dobra wage dupc to odchudzanie :)

Gość do clawki
ty to juz za malo wazysz.....daj sobie spokoj dziewczyno ,bo i resztki piersi znikna...

clawka - kochana, mamy ten sam cel , ja jestem o 2 cm wyzsza :) mam nadzieje, ze bedziesz wpadac na ten topik ;) U mnie dzisiejszy dzien zakonczony bardzo pozytywnie. Mialam w planie zjesc 1000 kcal, wyszlo ok 900 :) Pozdrawiam !

1000kcal + cwiczenia to de facto dieta ponizej 1000kcal, jesli wczesniej nie cwiczylas, bo na cwiczenia wydatkujesz energie. Dieta 1000kcal to dieta cud + calkowita rezygnacja ze slodyczy = napad za kilka dni. Koniec koncow - przytyjesz. Zle zalozenia dietetyczne, lepiej chudnac wolniej a trwale. Nie jedz mniej niz 1700kcal a powinno sie udac.

oo dr .szpec ;) MIło widziec:D ale dobrze prawi dr dobrze prawi Lady. Brzmi to troche komicznie, ze te 4 kg spowoduja ze bedziesz szczesliwsza. ale to chyba kazdy musi sie sam przekonac, nie przetlumaczy sie a juz napewno przez anonimowe osoby w necie

a ile masz wzrostu? nie ze smieszne, tylko chodzi mi bardziej o zestawienie kwestii 4 kg z droga do szczescia:P a potrzebe odchudzania to rozumiem , bo sama to tez czynie:)

;) Ja juz dzis sporo zjadlam :/ ajj za duzo w domu - musli z mlekiem sojowym - gruszka, duza garsc granoli czekoladowej - pol podluznej ciemnej bulki z serem,lososiem,ogorkiem, odrobina majonezu+inka = 600kcal :o do wykorzystania mam jeszcze 400/500 :)

Ja biorę się za dietę SB. zaczynam od wtorku bo wczesniej niestety nie dam rady.. Ważę 55kg. Na początek chcę schudnąć 5kg później postaram się dojść do jakichś 46-47kg Mam nadzieje że mi się uda. Wam również życzę powodzenia;)