Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYATNIE DO no to teraz jeszcze

CZY JEśLI MAM STUDIA ZWYKłE I PODYPLOMóWKE TO MOGE MóWIć ,żE MAM DWA FAKULTETY?

Polecane posty

Gość jeju ludzie co wy sie tak
uwzięliście, ze koniecznie trzeba mieć tego magistra? tylko w Polsce sie tak utarło, ze musi być magister. Za granica jakoś wszystkim wystarcza odpowiednik polskiego licencjata.

jeju - zalezy od branzy, ale w niektorych lic nie ma szans z mgr - zaszlosci z przeszlosci...;)

Gość wiecie co kiedys chciałam
po licencjackich robić podwójny SUM ale teraz uważam, ze to trochę bez sensu - lepiej zrobić jeden SUM i podyplomówke bo bardziej się przyda.

Gość ggggggggggggggggg
niestety nie jestesmy za granica... wydaje mi się, że u nas masz wieksza szanse na prace po mgr niz po lic plus podyplomowka... zrobisz jak uwazasz...

Gość no dokladnie zaszłosci
z przeszłosci. musi jeszcze sporo czasu minąc by do wszystkich dotarło, ze licencjat to nie jest jakieś "niepelnowartosciowe" wyksztalcenie typu "ni pies ni wydra".

podyplomowke i SUM-a latwiej zrobic niz podwojny SUM ;) Na podyplomowce na ogol przymyka sie oko i praca jest o polowe mniejsza do napisania ;) Moim zdaniem jak robi sie podyplomowke z podobnej dziedziny niz mgr to wyglada nawet i tak samo jak podwojny SUM.

Gość no i czesto
podyplomówka nie trwa dwa lata tylko jeden.;)

Gość ggggggggggggggggg
moja nietstey 4 semestry:(

pedagogiczne chyba musza 1,5 roku zeby byly uznawane, a tak w wiekszosci roczek wlasnie...Ze swojego doswiadczenia moge powiedzec, ze podylpomowka to inny swiat - specjalisci i zupelnie inny kokntat z wykladowca ;)

Gość nie pod swoim nickiem
A jak się ma licencjata i magistra z tych samych kierunków ale różnych specjalności to co wtedy? :)