Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazdziwniona

komu sie nie podobaja tak jak mi

Polecane posty

Gość onazdziwniona

modne w tym sezonie spodnie rurki:/ normalnie sa wszedzie we wszytskich sklepach a ja lubie takie lekko rozszerzone nogawki:( i co teraz?

Gość markoo
wole spandex . MA wiecej sexu

Gość a myslałam że modne stają sie
szwedy. rurki niby dalej są ale szczyt popularnosci mają juz za sobą.

Gość malowana lal
a mi sie baaaaaaaardzo podobaja-wreszcie modne! podkreslaja ladna figure(tylko najpierw trzeba ja miec) i mam nadzieje,ze dlugo nie wyjda z mody,chociaz i tak bede w nich chodzic,bo najlepiej sie w nich czuje :D autorko,alez jest teraz coraz wiecej rozszerzanych,tylko moze zle szukasz

Gdzie Ty mieszkasz, że u Ciebie rurki są szczytem mody?? Owszem, pojawiły się jakiś czas temu, przyjęły, wiele dziewczyn nie wyobraża sobie teraz, żeby założyć inne spodnie, więc w sklepach cały czas jest ich sporo. Jednak każdy, kto choć trochę się orientuje wie, że od poprzedniego sezonu modne są dzwony i szwedy!! Czyli zdecydowanie szerokie spodnie. Może faktycznie rurek jest więcej, bo zdominowały umysły dziewczyn ;) którym teraz ciężko się przekonać do szerszych spodni, ale nie uwierzę, że nie możesz znaleźć szerokich spodni...

Gość najlepiej
sie powies, bo z takim problemem nie da sie zyc :P

Gość A co cię to ee?
A ja wole dresy i szerokie spodnie :D

Gość gość
ogólnie z ciuchami jakaś masakra się porobiła...:/ w sklepach same wspomniane już rurki, a wszystkie bluzki szyte w kształcie wora na ziemniaki...:/ ostatnio jak poszłam na zakupy to praktycznie nic nie kupiłam i to nie z braku kasy ale z braku normalnych ciuchów...