Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prakseda

25 lat razem i ... już dłużej nie chcę!

Polecane posty

Kocie, szybko przeleciałam, zrozumiałam. Współczuję. Innym streszczę. Kot kocha mężatkę, która zdecydowała się zostać z mężem - to esencja w jednym zdaniu. Swoją drogą, szalenie romantyczny jesteś. I wierny, bo kochasz niezmniennie 0d 2006 roku, stąd sa twoje pierwsze wpisy, więc pewnie ciągnie się jeszcze dłużej.

Zatem Praksedo, pozostaje ci jedynie stary, dobry arszenik. :D Ale się uśmiałam dziś tutaj. Fajnie jest z wami. Ja tak mam. Wyluzuj. To rozkaz!!! :D Znikam na razie. Wpadnę o 23.00. Jak ktoś będzie miał chęć pogadać... Hej.

Od Belleteyn w 2004, pierwszy Błysk- Jesienią 2003, nieudaczna rezygnacja: w 1983:-(... Nie współczujcie mi- doświadczyłem Największego Szczęścia w moim życiu:-) Nikt nie odbierze mi Tego:-)

Praksedo: dajcie spokój staruszce Agacie:-D, dzisiaj to mozna załatwić inaczej:-);-)

Praksedo: wiem, co to niecierpliwość, ale muszę podać Ci rzetelne informacje:-) Dobranoc🌻

:D A diabli go wiedzą. :D Swoją drogą parę przydatnych pomysłów się przyda. No dobra, żarty żartami, ale to tylko żarty. Tak cię zabezpieczam na wszelki wypadek. :D

Ja też się ubawiłam, ale z drugiej strony...troszeczkę niesmak. Tu wezmę stronę męzczyzn. Wybitnie to nieuczciwe. Nie wiem, czy takie małżeństwo będzie udane. A jak to bywa z małżeństwami, same dobrze wiemy. :)

Też to czytałam. Nawiedzonych nie brakuje, zwłaszcza tu, na anonimowej kafeterii. Kafeteria jest jak soczewka skupiająca. No nic, czas na mnie. Coś Maca nie ma. Chyba nadal nie wychodzi ze wstrząsu pourazowego po naszych wcześniejszych tekstach. A teraz, jak sobie poczyta kolejne, to ucieknie z krzykiem. :D Dobranoc, Praksa, śpij spokojnie. Do następnego razu. 🖐️

Swiete slowa wozkownia :D szok total sie czuje jak z innej bajki \" tak jak to ktoras z was napisala -i co ja robie tu i co jarobie\" szoook total nie wiem co napisac tym bardziej ze sam mam maly klopocik i myslenie mi troche zbieglo z toru sory ale sie nawruce :)) wiecie ta roznica czsu to duzo jednak a teraz mam troche zajec . Cieplutko was Pozdrawiam i duchem jestem z wami ! Prakseda mialas dac e-maila Ty nie dobra ! :O 🌼 ❤️ 🖐️ 👄

Nie moge spać. Macbooku - ani mi się waż odchodzić stąd, paniatno? Bo się wszystkie na ciebie śmiertelnie obrazimy. :) Masz zostać, czytać, wiele nie deliberować. Nie wyobrażam sobie tego topiku bez twojej obecności, jak mi napisałeś o turystyce w moim małżeństwie, to oplułam monitor ze śmiechu. Trzymaj się i rozwiązuj problemy.

Pod palmą? To chyna z laptopem. Kot jest w porządku, nie przeganiaj go, chyba nie jesteś zazdrosny o pozycję rodzynka w cieście? Wszyscy fajni ludzie mogą tu wchodzić. :P

Slucham Smooth Jazz Tampa i jakos mi samotno :(( wszyscy spia a ja jak ta .... nie wiem co ale ta:D

Nie przeganiam tylko te podpisy mnie draznia tak jak by nie mial nic do powiedzenia tylko sie podpiera cudzym ,

Tu ja mamm ciepelko teraz jest ok 23C cudo , a tam podobno leje :( przerabane ..Brrrrr...

Dzieki za e-mail fajny :D Oki dam mu spokuj aleee... Napisze ci to w poczcie Ty co z tymi dziecmi cos wiesz?

Ja tak mam - Co z ta szklanka co pijecie ? :)) ja mam do polowy pusta :D A kto polewa te Marokanskie ? zeby byla pelna , Jakie metafory Ja nie moge normalnie dziewczyny jestescie Mistrzami ! ! ! 🌼

To przeczytaj warto dziewczyny madre :)) i chyba jednak wiedza co chca . Pozdro i witamy! 🖐️