Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AguniaŚ

NAJGORSZY DWORZEC PKP W POLSCE-WASZE PROPOZYCJE!!!

Polecane posty

Gość AguniaŚ

Z racji tego, ze mieszkam w Katowicach, chcialam wpisac moje miasto. Dworzec PKP w Katowicach ujmuje swoim wygladem tak ,ze 2 lata temu, kiedy w Polsce odbywaly sie MISS SWIATA innym pociagiem zakryto caly dworzec tak, aby panny nie doznaly szoku. Calosci dopelniaja srajace golebie, pedofile (mnie chcial jeden zbalamucic!!!), prostytutki, narkomani, bezdomni, ktorzy wymuszaja pieniadze. Wszechogarniacy brud i smrod, ciemne tunele, biegajace tluste szczuty, brak pan potrafiacych mowic po angielsku w informacji - normalka. Czy gdzies jest gorzej?

Gość ELEKTRONICZNY GERMAN
taki temat juz był kiedys :( wg mnie porazka to dworzec główny w gdyni zal.pl

Gość dsfsdfsaf
moj bydgoszcz tyle lat juz zyje a remontu ani nie ma ani nawet nie planują :/

Gość AguniaŚ
zapomnialam o natretnych paniach z Jechowych, ktore na chamca wciskaja biegnacym podroznym lekture.

Gość valdemar niepełny
w Lublinie jest najgorszy, jak całe lubelskie, wiocha, syf, obdrapany budynek :classic_cool:

Gość Amant uwodziciel
Warka

Gość oczywiście dworzec w
OLSZTYNIE.Syf,smród,pełno żuli,wszystko poobszczywane ;)

Gość whaaj
WARSZAWA STADION !!!!!! katastrofa!!!! u mnie w miasteczku co ma 30 tys mieszkancow jest exra przy tym ze stolicy haha i na euro przyjada ludziska to ogladac hehehehe

Gość zwariowana pomarańcza
coć jestem poznanianką,dworzec niestety mamy okropny,trwa przebudowa więc za kilka lat powinno być ok

Gość gdynia orłowo
to dopiero dziwna stacja, nawet rozkładu nie ma :classic_cool: chyba że go gdzieś ostatnio powiesili:D

Gość zwariowana pomarańcza
*choć-literówka ;)

Gość Warszawa stadion

Gość zółta serowa
u nas w krakowie jest mega odjechany dworzec pod galeria krakowaska... cód miód i orzeszki :) :classic_cool:

Gość AguniaŚ
dodam jeszcze Katowice Załęże- brak rozkladow, poczekalnia -jakies pomieszczenie, w ktorym sa wybite szyby, caly dworzec z napisami KSG, KUUU.. itd.. łaciny mozna sie nauczyc..

Gość gdynia orłowo
miało byc o najgorszych:D

Gość AguniaŚ
przeciez pod Galeria fajny macie dworzec:P Jestem tam co tydzien wiec nie narzekaj:P

Gość Amant uwodziciel
To dlatego w Lublinie taka bieda, bo 10 letni budżet wydali na dworzec, żeby się pokazać światu. Tak jak chińczycy na olimpiadzie dali ładną dziewczynkę i dorobili komputerowo sztuczne ognie. Z przodu piękny dworzec, dalej bieda :D

Gość zółta serowa
NO TO JA MÓWIĘ ŻE MAMY W KRAKOWIE POD GALERIĄ FAJNY DWORZEC WCZESNIEJ TO BYŁO TAK JAK W KATOWICACH!

Gość do odrzuconej
to tylko peron widziałaś i dworzec z zewnątrz, nie środek :P

Gość Zielona Gora NIC TAM NIE MA
A Budynek jak z blachy wyglada

Gość
ja poznałam ;) dworce w Gdyni, Gdańsku, Warszawa Centralna, Poznaniu, Krakowie, Katowicach, Tarnowie, no i rodzimy w Rzeszowie jeśli chodzi o większe miasta (nie biorę pod uwagę podkarpackich miasteczek) i muszę stwierdzić, że w Katowicach najgorszy - przebija pod względem syfu nawet Rzeszów :P podobno Warszawa Centralna jest nieciekawy, ale spędziłam tam tylko kilka minut.... (a w Katowicach ponad godzinę dla porównania)

Gość niestety dodaje
Tychy...mieszkanie bezdomnych, smrod nie do wytrzymania, wszedzie kraty po jakichs dziwnych sklepach, rozwalone polki, szyby rozbite, nawet zegar juz nie dziala...lawki i tak zajete, to nawet niewazne czy zle czy dobre, rozklad chyba recznie dopisywany jakims markerem + korektor...oczywiscie o informacji mozna tylko pomarzyc za to sa przesympatyczne panie ktore sprzedaja bilety, az sie cieplej na sercu robi, w duzym stopniu niweluja ten syf i dziadostwo aaa jeszcze dodam wspaniale "ustępy" z babcia i dziadkiem klozetowym - ale to tylko jak sie ma "szczescie" to jest otwarte... Za to pobliski Mikolow - pozazdroscic, maly, schludny i zadbany, powinien byc wzorem, a jak go wyremontowali to ludzie zamiast sie cieszyc to psioczyli ze radni wydali niepotrzebnie pieniadze

Gość AguniaŚ
jak bede na dworcu to obiecuje wam ,ze zrobie sesje dla dworca w Kattowitz:P