Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan z błyszczykiem

MEŻYCZYŹNI NIE WSTYDŹMY SIĘ MAKIJAŻU KOSMETYKÓW MASECZEK

Polecane posty

Gość Pan z błyszczykiem

Zapraszam do rozmowy Panów i Panie na temat makijazu, używanych kosmetyków i maseczek. Piszcie Panowie jak dbacie o urodę. Ja przed wyjściem uzywam zwykle bezbarwnego błyszczyka, trochę kremu i odrobinę pudru. Czasem oczy dokreslam konturówką, bo jestem blondynem. Zastanwiam się na makijazem permamanetnym oczu i brwi. W weekendy nakładam razem z przyjacielem maseczki i uzywam oliwek. Bywam raz w m-cu u kosmetyczki. Zastanawiam się obecnie nad kupnem dobrego rózu do twarzy. A jak wy o siebie dbacie Panowie?

Gość Pan z błyszczykiem
Jarek nie mów, że się nie depilujesz, bo nie uwierzę i tylko nie pedale, bo nim nie jestem.

Gość Waldek P.
Ja bez błyszczyka tez nie moge się obejść, wtedy usta som takie mientkie. Pudru nie używam, ale raz czy dwa razy podkradłem dziewczynie chyba to się nazywa pokład.

Gość Pan z błyszczykiem
to przyjacielu chyba będzie nie pokład tylko podkład, bo się podkłada pod puder

Gość Pan z błyszczykiem
Najbardziej lubie sobie malować odbytt ciemno bordową szminką uprzednio oczywiście opalając włosy z rowa nad palnikiem gazowym :classic_cool:

Gość też to lubię
ja kiedyś podkradałem lasce jak byłą w pracy jej kosmetyki i się nimi malowałem i patrzyłem w lustrze czy to dobrze wygląda, trenowałem i raz wczesniej przyszła a ja nie zdązyłem zetrzeć makijazu i ona weszła do łazienki to się zdziwiła, a powiedziałem, że chciałem jej zrobić niespodziankę

Gość może któryś wie jak się
uzywa pensety, bo mi nic nie wychodzi???

Gość Pan z błyszczykiem
Jarek sporo nie dbasz o siebie, to nie denerwuj sie, ze inni o siebie dbają. Widocznie Cie nie stać.

wyśmiała bym mojego faceta gdybym zobaczyła jak sobie usta błyszczykiem maluje, co innego szminka ochronna na spękane usta. Facet ma być czysty, ma mieć gładko ogoloną buzię i ma pachnieć dobrymi perfumami, wszystko co ponad to to gejostwo.

Gość Pan z błyszczykiem
do comtessa - ja robie delikatny makijąz i prawie go nie widać

Gość Pan z błyszczykiem
a po co dziewczyny sie malują? Po to, żeby podobać się płci przeciwnej i tak samo u mnie. Przez to czuję się pewny siebie, a bez makijązu to tak jakoś nieswojo

Gość do dłońki stopeńki
E tam... znam super faceta (blissko), który zawsze uzywał lepszych balsamów do ciała czy kremów, niz ja (nie mówię, że używam złych, przeciwnie - po prostu on ma jeszcze lepsze;) ), depiluje sobie brwi, jest zawsze porządnie ostrzyżony, pachnie pięknie - i co? czy jest przez to kimś gorszym? nie sądzę, żeby kiedyś zaczął się malować - w sensie np. używać tuszu i pudru, ale nawet gdyby zaczął to robić, to na pewno zaakceptowałabym to. Aha, we Francji Ludwika XIII i później - mężczyźni arystokraci używali bielideł do twarzy, trefili włosy, nosili buty na obcasach - i nikt nie robił z tego sensacji;) dopiero od jakichś stu lat mężczyzna = robol i choć wielu "macho" też mi się podoba, to uważam, że każdy powinien mieć prawo wyboru swojego stylu. Bardzo podoba mi się to, że mężczyźni zaczynają nosić spódnice - na razie najczęściej na spodnie, ale - od czegoś trzeba zacząć... 150 lat temu kobiety musiały nosić gorsety i krynoliny, teraz mamy jeansy - i nie miałabym nic przeciw temu, gdyby nagle mężczyźni zaczęli nosić krótkie spódniczki - takie wzorowane formą na szkockich kiltach... Coś takiego nosi czasem np. Karpiel Bułecka, a jemu można zarzucić wszystko, ale nie to, że nie sypia z kobietami;). Moja wypowiedź nie jest prowokacją - naprawdę tak myślę. Świat powinien się cały czas rozwijać. A teraz mnie zjedźcie, że jestem nienormalna i progejowska;) avanti:) ;) :) :) :)

Zapraszam do rozmowy Panów i Panie przepraszam za kolege mialo byc : Zapraszam do rozmowy Panów gejów i Panie

Gość kozlica_czarna
a ja tam bym chciala miec faceta bardzo zadbanego. balsamy, kremy ok. bysmy razem robili spa w domu :D ale niestety wszelkie przejawy makijazu odpadaja! a brwi czemu ma troche nie wyregulowac, jak ktos ma krzaki ktore zrastaja sie na d nosem???

Gość Pan z błyszczykiem
po umalowaniu się wygladam naprawdę sexy i atracyjnie i Pani na mnie lecą. To tak samo jak z kobietami.

Gość Pan z błyszczykiem
nie wiem co niektórym przeszkadza, że mężczyźni sie maluja i potrafią się umalować. Może po prostu niektórzy mi zazdroszczą. Nie każdy wie jak odpowiednio się pomalować. Nawet nie wszystkie dziewczyny o tym wiedzą, a jak zamawiam specjalne czasopisma i ksiązki na temat urody i makijazu

Gość fragolkaa
Spotkalam paru facetow, ktorzy uzywali podkladow i ucieklam co sil w nogach...

Gość jurek jurecki
Ludzie dajcie spokój z tymi pedałami i ciotami. Sam jestem gejem, makijażu nie nakładam i żaden z moich znajomych też nie. Mało tego, uważam że to chore. Ochronna pomadka na mróz jest ok, krem na twarz, szczególnie na zmarszczki, choć jestem za leniwy i wolę mieć zmarszczki, ale na litość boską podkład i puder? O mores, o tempores! Nastolastki i gimnazjalistki, które wyglądają tak jak największe kurwiszcza 15 lat temu się wstydziły ubierać i faceci malujący twarz. Czas umierać. A myślałem, że jeszcze z 5 dych pociągnę ;-)