Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudyna01

podniecenie=dreszcze?

Polecane posty

hej.. od niedawna zuwazylam u siebie (17l), że jak coś mnie podnieci, to momentalnie przechodzą mnie miłe dreszcze.. czy wy też tak macie (mieliście)? a i mam jeszcze pytanie do kobiet. Czy przez masturbacje może spóźniać się okres?

Gość bndkgdldld
ma krwawienie

Gość pivonka
hejka :) przez masturbacje nie moze sie opozniac okres bo nie ma to akurat na niego wplywu a jeli chodzi o te dreszczyki to tez mam cos takiego podaczas podniecenia i to jest przezajebiste :D

no jest zaj*****te .. też tak twierdze choć mogłoby to trwać dłużej :) hehe al i tak jest miło :) i dzieki za odp.

Gość a gdzie masz te dreszcze
? 'tam'? ;)

tez mam te dreszcze gdy tylko Ja zobacze , a jak juz mnie dotknie to juz odlot jest czasem

Dnia 27.09.2008 o 19:39, klaudyna01 napisał:

hej.. od niedawna zuwazylam u siebie (17l), że jak coś mnie podnieci, to momentalnie przechodzą mnie miłe dreszcze.. czy wy też tak macie (mieliście)? a i mam jeszcze pytanie do kobiet. Czy przez masturbacje może spóźniać się okres?

Zaznasz prawdziwego seksu, to powiesz : Już mam dość, już nie mogę, już mam dreszcze! A on jeszcze i jeszcze i jeszcze ha ha ha.

Gość marawstala
26 minut temu, Szyderca bezlitosny napisał:

Czasem warto spojrzeć na datę postu. Odpisujesz Klaudynie na post pisany ponad 10 lat temu... ha ha ha... miszczuniu 😉

W avku masz chyba Toshiro Mifune : )