Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asjdhsjkdshkfjdhjfkkhjghhh

Zalamanaaaaaa!!!!!

Polecane posty

maz mnie zdradza wifdzialam jak sie calowal z kochanka co mam zrobic?

ja szukam rady7 a nie jakiegos obrzyganego kutasa!! aaaaaaa

Gość wujek dobra ra
zdradz do tez hihi

ja nie jestem taka!!!!! grrrr.........

KOCHANA .. Jeśli masz możliwość wybij mu wszystkie szyby w samochodzie, weź dzieci i zostaw go! Niech się opiekuje nim kochanka,gotuje sprząta itp. Nie martw się!

dlaczego glen b? niech mu pokaże.zdrada to największe świństwo,tym bardziej jeśli byłaś komuś oddana w 100% a on poszedł do innej..

Gość dsaaaasdadasd
Eveline sa wieksze swinstwa niz zdrada. Np podanie dziewczynie tabletki gwaltu w drinku. A wy moje panie nauczcie sie odrozniac milosc od seksu. Z Toba jest bo Cie kocha i jest mu dobrze w Twojej obecnosci, a pieprzy inne po katach bo go podniecaja. Zacznij jesc czekolade od rana do wieczora to zobaczymy kiedy bedziesz miala dosc i zjesz cos innego. A czekolade bedziesz nadal lubic.

Gość karabinowy maszynista222
EVELINE25 Skad takie ekstremistyczne podejscie do spraw uczuciowych? Problemow szukalabym raczej w dziecinstwie.Ale to Twoja brocha. Troche mniej radykalnie.Wiecej liberalizmu i otwartosci mentalnej. Myslisz ze jak sie facet z Toba zwiazuje to automatycznie przestaja mu sie podobac inne kobiety? Czlowiek z natury jest poligamiczny, a monogamia jest tylko umowa spoleczna.A z natura moja droga nie wygrasz...

macie rację dziewczyny. czego oczy nie widzą,tego sercu nie żal..mówią.. Mówisz-''jest z tobą bo ciękocha a inne pie*doli..'' Wiesz.. ja myślę że jest z tobą bo może i ..cię kocha ale ugotujesz mu..,posprzątasz,zadbasz o dom,ale do sfery intymnej ma kogoś lepszego?.. Może się facetowi ktoś podobać,tak samo jak kobiecie..ale czy zaraz trzeba się zdradzać - jak zwierzęta? Może jestem starej daty..ale nie chciałabym widzieć mojego partnera całującego inną

oczywiście to wszystko jest piękne - zauroczenie,flirt,nowość w łóżku.. ale czy warto..?