Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Dlaczego 90 kobiet chce mnie za przyjaciela a nie za faceta ???

Polecane posty

Gość muli mnie
dobra nie ważne

Gość do rocker
hmmm dzięki, inaczej to sobie przetłumaczyłam, ale twoje mi się bardziej podoba... rocjer, a tak na marginesie: czyje to słowa?

Piosenka :D 69 eyes: Rocker-zobacz na youtube. Tak sie zaczyna. Fajny kawałek w rockowym stylu.

Gość do rocker
wielkie dzięki rocker przesłucham, fajny cytat, prowokuje do myślenia

Gość muli mnie
dobra nie ważne, nie ma o czym mówić, szkoda czasu pozdrawaim

Ech-matka trafiła do szpitala wiec sie domem zająłęm, zreszta pakowac sie musze-jutro na studia sie zmywam. (Impreza w poniedziałek w akademiku :D )

heh-ja już niedługo oj niedługo. Znów zobacze te wszystkie ucieszone mordy... ech w sumie wakacje nie były takie złe. moze momentami za nudne i problematyczne :P

facet nie rób z siebie frajera bo jesteś nim dla nich, jesteś dla nich fajny jak mają problemy czyli takim pieskiem, który zawsze przyjdzie jak się go zawoła. słyszaleś żeby ktoś mówił że coś jest fajne ale nie chciał tego?? musisz zmienić nastawienie do kobiet, przestać być chłopaczkiem od problemów, niech idą z nimi do swoich "kochanych" misiaczków

Gość saggy
Sarah Jessica Parker obyś spotkała kiedyś odpowiedniego frajera bo widze ze takich lubisz który wy...bie ci takiego wala ze na kolanach do tego kolegi wrocisz... a jak sie nazywa osoba taka jak ty? s...ka szmata dziwka...zarawać na swoja impertynecje zerżnąć i zostawić kumplą ochłapy

Sarah Jessica Parker obyś spotkała kiedyś odpowiedniego frajera bo widze ze takich lubisz który wy.. tępaku dawno jej tu już nie ma :) Tez chce ci sie podnosić w taki sposób stare topiki :( 🖐️ Dzesika ;)

Gość autorze bo masz malo lat
i pewnie masz w podobnym wieku te "przyjaciolki". ale poczekaj, jak bedziesz takim wartosciowym czlowiekiem ok. 30, to sie beda o ciebie zabijaly. teraz to dziewczynki, pozniej beda kobietami.