Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Dlaczego 90 kobiet chce mnie za przyjaciela a nie za faceta ???

Polecane posty

Co robie nie tak, maja facetów kolezanki moje.. a ja sluze jako jakiś zasrany mankiet albo do wysluchiwania problemow ew na luzne spotkanie bez sexu...co robie do diabła nie tak ? jak postepowac zeby laska widziala faceta w chlopaku a nie kumpla ? :( Mam 22 lata i mnie to zaczyna wpieniać powoli..takie bycie ciagl przyjacielem

Gość kmjnhbgfvcd
zmien se nick na jakis bardziej meski,

spoko wujek. Też tak miałem. Po prostu za dobry facet z Ciebie. Zbyt wrażliwy jesteś. Po prostu. Sam nieraz denerwowalem sie, że przyjaciółka przychodziła do mnie, wypłakać sie jaki to jej chłopak zły, jak to on ją źle traktuje, czemu nie moze być taki fajny jak ja. Heh-a jak sie wypłakała a on zadzownił biegła jak najszybciej na spotkanie. Życie. Kobiety wolą drani, kolesi którzy nie zrobią dla nich wszystkiego, facetów o których to one muszą walczyć, bo jak coś mu sie nie spodoba to odejdzie. Zauważyłeś tematy na forum? piszą o kolesiach któych kochają-zdradzajacych, wyzywajacych, zaborczych, czasem bijących (jebana patologia) i o kolesiach których zostawiły bo sie znudziły tym, że facet gotów dla nich nieba przychylić. Po prostu-czasem trzeba wykrzesać z siebie odrobine skurwysyństwa, rzucic arogancki żarcik, pokazać ze kobieta nie jest dla ciebie najważneijsza, że wolisz jej intelekt a nie ciało, że to ty wybrałeś sobie ją i ty sam jestes również najlepszym wyborem dla niej-i byćod czasu do czasu niedostępnym. Nawet specjalnie czasem ją olać. Zdobywac i olewac-taka lekka huśtawka. Na początku zwykle działa.

Gość jedna taka ona
jako kobieta - podpisuje siepod tym co napaisal Rocker... niestety to prawda i tak wlasnie jest ;/

może i racja ale w takim razie kobiety mają łatwiej ja bym nie mógł byc draniem bo to mi się kojarzy z przemocą a nie mam zamiaru nikogo bic tylko to co wymienił Rocker to raczej jest normalne bo kazdy powinien tez miec swoje pasje i nie dac sobie wejsc na głowe :)

Sarah Jessica Parker ....ale to nie wygląda za ciekawie z punktu widzenia kobiety pewnie tak ale taki facet ma przejebane

c.r.e.a.m pewnie masz racje ale to wina facetów podam przykład wczoraj jeden z takich kolegów spytal czy pojade z nim zawiesc jego brata na impreze, zgodzialam sie. zadzwonilam wczoraj wieczorem i pytam o ktorej, okazalo sie ze brata nie zawozi. mnie w sumie to wisialo czy pojade czy nie, ale ze mialam podłuy humor to zezwalam go ze mi tylek zawraca niepotrzebnie itp. Przepraszal mnie wczoraj z 10 razy ja nic, dzis to samo i pyta co ma zrobic zebym sie nie gniewala :D wychodze sie dzis zabwiac i nie ma mnie kto odwiesc do domu a on ze chetnie mnie zawiezie i przywiezie zebym sie nie gniewala :D

Gość ofe rma
nie chcę cię wujek urazić, ale jesteś chyba trochę tłusty o ile dobrze pamiętam. to raz. a dwa to mi się wydaje że jest inaczej. że to nie kobiety kochają chamów, tylko faceci są chamami po prostu ze swojej natury. i w momencie kiedy widzą że są atrakcyjni i się podobają to niektórzy uznają że mogą sobie pofolgować. bo nie wyobrażam sobie żeby kobiety często zakochiwały się w grubych kurduplach z krzywymi zębami tylko dlatego że są chamscy. a co do haremu, to moim zdaniem obowiązkiem faceta jest jednak posiadanie jaj i dumne ich noszenie. i obojętnie czy się podoba czy się nie podoba to bieganie za dziewczyną jak piesek i bycie na każde jej zawołanie jest raczej poniżej męskiej godności. oczywiscie piszę to z pełną świadomością faktu że zachowanie tej godności jest trudne i bolesne. że jak dziewczyna podoba się tobie to przyjęcie do wiadomości faktu że ty nie podobasz się jej i odwrócenie się na pięcie wymaga dużego hartu ducha. że znacznie łatwiej jest zrobić z siebie szmatę i z wywieszonym jęzorem czekać na ochłapy z pańskiego stołu.

Sarah Jessica Parker ...ja bym zrobił tak bym się do ciebie odezwał po tygodniu i zaprosił na impreze :)

Sarah Jessica Parker ..ja bym nie przeprosił tylko zaprosił na piwo ale to pewnie tez jest zachowanie ciotowato

Gość muli mnie
to SARAH JESSICA PARKER... ciagle powtarzane na poczatku wypowiedzi u crema hmmm jakis ciapowaty jestes

Gość muli mnie
czytaj co pisałam ze zrozumieniem

Gość zniesmaczonaaaaaaaaaaa
ten koles to jakas ciota ten twoj kumpel a nie mezczyzna :)

Gość do rocker
rocker czy mógłbys przetłumaczyć mi ten kawałek z twojej stopki, ten o blusie i romantyzmie pls

Gość do rocker
romansie chyba raczej hmm prosze

a mnie żadne nie zechce nawet na kolegę :O więc nie narzekaj "laska widziala faceta w chlopaku a nie kumpla ?" być wyoskim, przystojnym, dobrze zbudowanym, zaradnym, inteligentym bla bla bla........... prste 🖐️

Gość muli mnie
ja pierdziele cream, czy ja nie jasno napisałam, że mnie muli to ciągle powtarzanie przez ciebie na poczatku wypoiedzi twojej SARAH JESSICA PARKR ooooch człowieku to ześ ciapowaty to było uwieńczenie tego co mni emuli

Dobra :D tłumaczę. Bóg dal grzesznikowi drugą szansę " masz blusa ale nie możesz miec romansu" .