Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowcipnis maly

Wojewodztwa polsi. Od najbardziej zacofanego do najbardzej rozwinietego

Polecane posty

malopolska :o tragedia jednym slowem :o moze w okolicach krakowa jest lepiej ale w mojej okolicy to bardzo nieciekawie :( stan drug tragiczny, z praca nieciekawie i kasa kiepska, nie ma w zasadzie nic ciekawego :o do tego cala masa na kazdym kroku moherowych babci :D iii ludzie bardzo religijni glownie ci starsi :o gdybym mial mozliwosc wyjechac do jakiegokolwiek miasta w polsce to z pewnoscia uderzylbym na wawe , wroclaw ew szczecin ;)

Gość Amant uwodziciel
Floriana Amant uwodziciel>>>No nie wiem, mieszkam całkiem z innej strony To co, ale po Warszawie jeździmy :) Przecież nie siedzę tylko na Bielanach.

Gość Amant uwodziciel
Słyszałem Jarek, że tobie juz nawet dziwki nie chcą dawać. To prawda?

Grupa województw o najniższym poziomie rozwoju: • warmińsko – mazurskie • podlaskie • lubelskie • świętokrzyskie • podkarpackie • lubuskie Kolejna grupa województwo to: opolskie kujawsko – pomorskie Następnie wojerwództwo Małopolskie Kolejna grupa województw: • dolnośląskie • pomorskie • zachodnio – pomorskie • łódzkie No i województwa najbardziej rozwinięte: Województwa: • mazowieckie • śląskie • wielkopolskie

Gość Amant uwodziciel
Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) nie jestem zazdrosny, po prostu obezwładnił mnie tekst roku "mam nadzieję, że Cię kiedyś spotkam" Czubku, jakbym naprawdę i na powaznie pisał, to po prostu zaproponowałbym spotkanie, albo popisanie. Od tak rzuciłem tekst wiedząc, że raczej się to nie stanie. Pozatym skad wiesz, że nie spotkałem Floriany kiedyś w klubie?

Nie tracę;) Może będę miała kiedyś okazję potrącić Cię na przejściu dla pieszych:classic_cool:

Gość Kobieta o wysokim mniemaniu
Warszawianko od pokolen, Czy Ty wiesz co znaczy wyraz "generalizować"? Wątpię, sądząc po Twoim wpisie mówiącym o tym, że do Warszawy - cytuję "walą drzwiami i oknami".... (Cytat byl wskazany, gdyż MY LUDZIE Z MNIEJSZYCH MIEJSCOWOSCI nie używamy takich KOLOKWIALIZMÓW jak Ty droga "Óczona":) ) Innych poprawiasz, a sama piszesz jakbyś urodziła się w średniowieczu i niektóre oczywiste sprawy przedstawiasz nam tutaj w kategorii "wow". Litości :) PS. To nie inni leczą tutaj swoje kompleksy, lecz Ciebie podnieca jak nakręcasz rozmowę udając niewzruszoną. A wystarczy troche pomyśleć (Czy aż tak wiele wymagam/y?) . Ludzie nie rozumują na Twoim poziomie, wierz mi na słowo - są o wiele inteligentniejsi i takie prymitywne wpiski ich nie nabiorą:).

Gość Kobieto o wysokim mniemaniu
spodobało mi się Twoje powiedzonko "w kategorii "wow"". Fajne jest.

Gość gruba ryba
warszawianka a od ilu pokolen jestes warszawianka? pytam powaznie, bo zauwazylam ze najwiecej halasu o wyzszosc warszawy robia ci jednopokoleniowcy, albo ci ktorzy jako pierwsi w rodzie urodzili sie w warszawie ewentualnie Ci ktorzy kiedys mieszkali na wsi a dopiero od kilku lat sa w stolicy. serio mam swrod znajomych i rdzennych warszawiakow takich z dziada pradziada i tych nowoprzybylych czyli jednopokoleniowcow i autentycznie ci rdzenni sa bardziej krytycznie nastawieni do warszawy i wiekszosc jednak marzy o wyjezdzie, czesc pewnie te marzenia zrealizuje, a ci nowoprzybyli caly czas powtarzaja ze oni to pany a reszta to wies;/

Warszawianko od pokolen, cóż za ujmująca riposta:) Pogratulować:) Argumentacja się skończyła, że polemiki nie podjęłaś, czy potrzebujesz czasu na zastanowienie się nad odpowiedzią? Powiem kochana to dam Ci czas do poniedziałku, przeciez mamy weekend:)

Gość o co chodzi warszawiance
"Nie LUBELSKIE tylko LUBELSKIEM! Chyba, że poprzedzicie to słowem "województwo"" wiadomo, ze lubelskie i mieszkac w lubelskiem ( narzędnik - kim, czym) Ale czy chcesz napisac najlepsze jest lubelskiem? (mianownik)! - chyba zartujesz! A tak wynika z twojej wypowiedzi! Poza tym w temacie topiku jest wyraznie napisane, ze chodzi o wojewodztwo, czyli mozna powiedziec lubelskim ( bo caly czas jest mowa o wojewodztwie)

Gość nooo kurde
ja przepraszammmmmmmm.. czy może ktoś wynieść stąd warszawiankę odpokoleń?"D no dziewczyna zabija "inteligencją"normalnie... Jeju, chyba się przeprowadzę do stolicy..będę walić drzwiami i oknami jak szalona!! Czy na tym świecie jest więcej takich prymitywnych osób? Czy one w ten sposób (jakże prostacki... wywyższając stolicę) leczą swoje kompleksy? Czy uważają,że co "ich" jest najlepsze... lub mają jakąś fobie jeśli chodzi o ludzi z mniejszych miejscowości? Bardzo proszę o odpowiedź jakiegoś psychologa.. bo po prostu dziewczyna mnie zadziwiła swoim prostactwem.

Gość co to są buzdygany
pizdzi tu jak w kieleckiem , zgłaszam modom do usuniecia

Gość co to są buzdygany 2.0
jakiego tatełe analfabeto

Chyba warszawianka sie podszyla :D

Gość dolnoslaskie najlepsze