Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamtarumpum

DOSYĆ ZE ZGORZKNIAŁYMI BABAMI NA FORUM !!!!

Polecane posty

Gość tamtarumpum

Włażą tu i ciagle cos krytykują. Nie nawidzą wesel, nie nawidzą trąbienia na slubach, nie nawidzą białych sukienek, żygają na bezy, nie cierpią swoich przyszłych gości ... ciągle im coś przeszkadza. Jak można się tak do wszystkiego przypieprzać. I po co ciągle coś krytykować. Każdy robi po swojemu i tyle. Po co te emocje?

wiesz, niektóre mają zatwardzenie wrodzone i jak się tu nagadają to lepiej im się wypróżnia:)

Gość tamparumpum
zgorzkniałe baby zowu rozdarły sie w temacie o trąbieniu. Nie wypowiadam się bo mnie tam zakrzyczą. Czepiają sie cholery, nudzi im się jak nic.

Gość Trąbienie
A mnie się tam trąbienie podoba i u mnie beda TRABIC!!!!!!!!!!!!!!!!! Pipiii Piiiipiiii

Gość dosc tlumokow
zanim cos napiszecie to sie nauczice poprawnie pisac bo mnie juz szlag trafia jak czytam ciagle te prostackie bledy ortograficzne ale ciemnota, noz koorva nienawidza, rzygaja... wez kretynko zazycz sobie slownik ortograficzny w prezecnie slubnym

Gość tamparumpum
Moja Droga, każdemu czasem zdarzy się literówka. Zapewniam Cię, że nie popełnilam tego błedu w wyniku złego wykształcenia. Wylałaś na mnie swoją żółc...to może Ci już lepiej Zgorzkniała Babo :D Facet Cie nie rusza czy co?

Gość Facet nie rusza
Masz rację tych zgorzkniałych bab faceci nie ruszają i dlatego są takie ZGORZKNIALE!!!!!!!!!!!!!!