coccinellexxx 0 Napisano Wrzesień 27, 2008 Od prawie roku biore Novynette. zawsze brałam o 14. Ale teraz nowe opakowanie zaczęłam o 18. Przy 6 tabletce zapomniałam przypadkiem wziąć- zdarzyło mi się to pierwszy raz. I dopiero następnego dnia czyli dziś(wczoraj zapomniałam) po 9 uświadomiłam to sobie i postanowiłam szybko ja wziąśc, a kolejną wzięłam normalnie o 18. Może to mieć jakiś zły wpływ na mój organizm? I chyba nie muszę pytać o to czy mam się zabezpieczać przez 7 dni. Miał ktoś tak może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coccinellexxx 0 Napisano Wrzesień 27, 2008 odezwie się ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bumbleebee 0 Napisano Wrzesień 27, 2008 Wydaje mi sie że skutecznosc antykoncepcyjna moze byc obnizona. Lepiej przez nastepne 7 dni uzywaj gumki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Napisano Wrzesień 28, 2008 ktory to tydzien brania???? ale jak pierwszy to sie zabezpieczaj pzrez tydzien lepiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach