Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie_wiem

Testy owulacyjne

Polecane posty

Gość Nie_wiem

Mam problem. z pewnoscią sa na forum dziewczyny, ktore robiły testy owulacyjne. Staramy sie z mezem o dziecko i kiepsko nam to wychodzi do tej pory. Kupiłam test. Pierwszy zrobiłam przedwczoraj. Pojawiły sie dwie kreski z tym ze testowa słabsza od kontrolnej - czyli wynik negatywny. Moje pytanie polega na tym: czy te 2 kreski pojawiają sie zawsze? czy im blizej owulacji tym ta testowa jest ciemniejsza? U mnie dwa dni pod rząd taki sam kolor. Czy chociazby cien kreski swiadczy o zblizajacej sie owu czy nie? Bo jest to juz 14 dc przy cyklach ok 31 dniowych.

Gość Nie_wiem
nikt nic nie wie na ten temat?

Gość po pracy
nie kumam, to które dni są płodne przy cyklu trwającym 26 dni? od 12 do 16 ??? pls o odp bo może wszystko źle robię (-my)

Gość Nie_wiem
SleepingSun inteligencja to sie nie pochwalisz! 31-14 = 16 czyli siłą rzeczy 16 dni przed okresem w moim przypadku to 14 dzien cyklu!! i do tej pory owulacji nie było twoja teoria sie nie potwierdza

Gość Nie_wiem
a cholera sama nie wiem, ale w kazdym razie w połowie cyklu mniej wiecej ale test i tak pokazuje 24 godz wczesniej minimum

Nie_wiem po pierwsze 31-14 to 17:D a po drugie to przepraszam, myślałam, że uważasz, że owulacja jest 14 dnia cyklu

Gość Nie_wiem
namieszałam jak cholera :) chodzi mi o to ze u mnie wczoraj był 14 d.c a testy dalej wychodza negatywnie, no a wiadomo ze trzeba liczyc ze wynik pozytywny jest ok 2 dni przed owulacją, dlatego zastanawiam sie czy ta blada krecha swiadczy o zblizajacej sie owu czy ona zawsze sie pojawia na tym tescie

Gość Nie_wiem
jest tylko to ze jak sa 2 krechy a testowa jest slabsza to wynik negatywny - muso byc mocniejsza albo taka sama :/