Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastka84

Prosze o rade

Polecane posty

slońce .. hans .. , nudziara dziekuje ;) chce przeczekac nie wierze jakos w to nie kocham Cie .. no ale heh mozna sklamac takie cos ?

Gość a wlasnie
ze mozna przestac tak kochac z dnia na dzien, jestem tego zywym dowodem i niech mi nikt tu nie zarzuca ze tak naprawde ni kochalam

no ok ale jeszce kwestia tego jego statusu na gg: Ile Cie trzeba dotknąć razy żeby się człowiek sparzył? W jakim to kontekście jak myślicie ?

Gość Hans K
No to jak ktoś z dnia na dzień zmienia kocham na "nie kocham" tą (przepraszam) ale pytam co dla niego znaczy słowo "kocham" czy faktyczne uczucie czy może jakąś chwilową namiętność... Obawiam się takich... kobiet. No mężczyźni też tacy pewnie są.

Gość slonce za chmurami
nie mozna..faceci tak maja;( nie mozna sie odkochac z dnia na dzien, to jest głęboko w sercu!i nawet jak mówi ze nie Kocha to nie wierz,bo faceci tak juz po prostu maja.. pamiętaj-Miłość wszystko zwycięza:) pozdrawiam cieplutko:)

Gość slonce za chmurami
a co do tego opisu to hmm moze sie zawiódł na Tobie..bo tak z tego wynika..moze o czyms sie dowiedział..moze o czyms mu nie powiedziałas

Chciałabym zeby to tak puff przestało boleć On mi jeszcze powiedział,ze nie zasłguje na tak wielka milosc z mojej strony bo nie dawał mi prezentów duzo itp X_x ale ja nie jestem materialistka i nigdy nie oczekiwalam Bóg wie czego .. :( Napisałam mu to ale na to nic nie napisał

zawieść sie mógl tylko tym ze czasami mialam podlu humor i moze czasem sie na nim wyzylam :( ale ostatnio moja mama chorowała i to dlatego

Gość a wlasnie
ale mozna takze mowic :kocham cie" i klamac choc trudno przechozi przez gardło, mozna takze przestac kochac z dnia na dzien..ale to nie znaczy ze w jeden dzien mowilam kocham w drugi juz nie kocham... poprostu nie mowi sie przez pewien czas nic.....

no własnie nie było chwili kiedy nic nie mówil :( nie było chłodu braku czułosci .. była troska

Gość Hans K
Może po prostu poczuł, że Cię oszukuje i dłużej nie może sam w ze sobą się z tym pogodzić... Ja ze swojego doświadczenia wiem też, że jeżeli człowiek znajduje sobie inne zajęcia - np. praca, własne zainteresowania czy podobne - to bardzo łatwo może tym sobie tłumić uczucia - wiem, wiem - trochę u mnie było... Z tym statutsem na GG to trochę filozoficzne - może zapytaj go poprostu, albo sama dodaj też jakiś taki opis.

nie chce pytac bo chce sie trzymac zasady ze pierwsza sie nie odezwe .. nie wiem czy dobrze mam stat : nie żyje się i nie kocha na próbe

Gość znam takie przypadki
otóż prawda jest taka że od danwo cie nie kochał po taki czasie starał siw to jednak zagłuszyc ale wiedział że i tak to wyjdzie no i wyszło a że móiwł że kocha tzn ttylko tyle że jest kolejnym niedojrzałym facetem,oni czesto tak robia,moze mysłał że jakos to bedzie że pokocha jak tak bedzie mwiła ale cóż olej zapomniaj zajmij sie sobą najgorsze co mogłabys robić to dręczyc pytac utrzymnywac z nim kontakt

heehh ale wiesz ja czułam ze mówi szczerze .. to jest taki typ chłopaka gdzie sie widzi ze go cos boli meczy ze ściemnia .. zodiakalny lew .. nie chce sie na siłe zadreczac :( ale no nie jest proste tak poprostu powiedziec mam go w d... szukac se kogos itp itd Tym bardziej ze on nie umie powiedziec czemu tak jest .. i ze sam nie wiem i ze go to meczy

Gość Hans K
A ja powtórzę to co mówiłem - nikogo nie należy skreślać. I będę to powtarzał do znudzenia. Wiem to na własnym przykładzie - bo to ja jestem skreślany... A sama mówisz - że nie potrafisz go tak odrzucić - więc rób to co Ci serce mówi. Oczywiście jeżeli ktoś i w drugiej szansie zawiedzie - no to wtedy... Wiadomo też że nie można w tym wszystkim zrobić z siebie poniewieradła, ale zbyt wysokie unoszenie głowy, może spowodować, że nie będziesz widziała gruntu i się "przewrócisz". A ja brzmią piękne słowa "Miłość cierpliwa jest, łaskawa..." itd. Serce i rozum nie idą w parze, wiem to oj wiem... Trzymaj się.