Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ogromny dylemat

Czy miałyście tak, że jakiś chłopak tak was pociągał, że oddałybyście się mu

Polecane posty

Gość mam ogromny dylemat

na każde jego skinienie? Ja tak mam teraz. Nie wiem co ze mna się dzieję. Do tej pory miałam tylko jednego partnera, ale kiedy poznalam Jego mój świat stanął do góry nogami. Nie dość, że jest nieziemsko przystojny i inteligentny, to jeszcze świetnie mi się z nim rozmawia. Znam go kilka tygodni, traktuje mnie jak koleżankę. Na sam jego widok miekną mi kolana. Marzę, żeby z nim sie kochać. Gdyby mi tylko coś powiedział... rzuciłabym dla niego wszystko.

Gość angel056555
miałam tak , a właściwie mam, tylko czasem trzeba się zastanowić czy warto... bo później możemy żałować zbyt pochopnych decyzji...

Gość mam ogromny dylemat
ale wiecie co, ja siebie nie poznaję. Zawsze byłam zdystansowana i tak dalej jest puki on się nie pojawi. Jak on się zjawia normalnie bym na niego wskoczyła i go zgwałciła.

Gość mam ogromny dylemat
ja sie próbuje hamować, bo nie chcę skrzywdzić mojego obecnego chłopaka, ale ja go rzucę. Podjęłam już decyzję.

Gość angel056555
warto rzucac chłopaka dla kogos o kim nic nie wiesz, mogłoby z tego nic nie wyjśc, może to tylko takie chwilowe, poczekaj troche , może minie