Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olazopola

temperatura

Polecane posty

hej dziewczyny powinnam dostać za dzień może dwa okres a temperatura w pochwie wynosi 36.9-37.1 .JAK uważacie sa szanse??

Gość temperatuurka
Temperaturka może spaść nawet na kilka godzin przed @. Ale nadzieja zawsze jest :)

Ja wierzyłam temperaturom a przed planowanym okresem spadła do 36,7. Myślałam że znowu nic z tego a w ciąży jestem. Nie sugeruj się temką prędzej poobserwuj czy śluzu nie masz innego niż zwykle. To jest większe prawdopodobieństwo.

Gość kubi19
inny niż zwykle tzn jaki?

podziwiam dziewczyny które znają swoje ciało i potrafią rozpoznać .Ja jeszcze potrzeb uje długiej praktyki

Inny tzn. taki jakiego jeszcze nie miałaś. Przed okresem nie powinno być w ogóle śluzu a jeśli jest to taki straszliwie gęsty, a ten w ciąży jet praktycznie taki sam jak w dni płodne (za przeproszeniem jak fąfel z nosa;) tylko że jest go mniej. Pół biało, pół przezroczysty, ale mocno razciagliwy. Zwłaszcza wieczorem podczas kąpieli go widać, kiedy ciało się relaksuje

Gość kubi19
ja sie ucze ale i tak jest trudno bo mam nieregularne cykle chcoiaz przynajmniej śluz w środku cyklu chyba juz wiem jak wyglada.. hhe

Gość kubi19
aha.. a tak normalnie to przed okresem taki śluz nie jest normalny?

Gość kubi19
bo ja mam dość płynny i biały i nei wiem jak to interpretowac

Gość kubi19
hehedziekuje, ale ja nie staram sie o dzidzusia.. przynajmniej teraz.. a sytuacja tez była dwuznaczna bo zbliżenie do jakiego doszło miedzy mna a partnerem to raczej nie był sex

Gość kubi19
ale Tobie gratuluję :)

Gość kubi19
czemu do 2go? Ja zrobiłam dzien przed spodziewanym okresem i zastanawiam sie czy nie za wczesnie..

Gość fgsrt
Jak się mierzy temperaturę w pochwie? Jak głęboko trzeba włożyć termometr i jak długo go tam trzymać, żeby dobrze zmierzyło?

Gość fgsrt
5minut?- to długo. Zawsze na taką samą głębokość , ale na jaką? mniej wiecej na ile centymetrów

nie wiem jak jest z rtęciowym ja mam elektroniczny (niby rtęciowy lepszy) >boje się rtęciowego tam wsadzaj bo jestem chodzącym pechem i o wypadek nietrudno

Gość fgsrt
No ja mam i taki i taki, ale rtęciowy dokładniejszy

to jest nie fair .Dziewice za pierwszym razem zachodzą w niechciana a jak czlowiek się stara i chce to wiatr w oczy

Gość fgsrt
zmierzyć-zmierzy, tylko żeby dokładnie. W każdym razie dzięki :)

chodzi o to zebys zawsze mierzyła tak samo i robila wykres jak raz zmierzysz to nie masz porównania

ok nie wytrzymałam zrobiłam test ,n wyszedł negatywny .Zawsze jest nadzieja < nie byl z porannego , a termin miesiączki za 2-3 dni .Czy zawsze jest tak ze jak kobieta chce mieć rosnący brzuszek to doszukuje sie objawów?? Mi np. pojawiła się zgaga

tak jak mową staranie sie o dzidzie jest najprzyjemniejsza robota domowa :) .czekanie na wynik juz nie . Pamiętać zawsze głowa do góry :)