Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odrzucona

anna mucha

Polecane posty

chce obejrzec wideo z anna mucha gdzie jest przebrana za zakonnice niemoge tego znalezc ma ktos link do strony gdzie to moze byc ??

Gość ja 999
ale masz problem, chccialabym miec tylko takie

Gość ja 999
masz racje sory:), nie Twoja wina mi sie pierdoli w zyciu

Gość 22 góral przebił tych z idola
powinni ją wyrzucić! Pamiętam jak w idolu takich jak ona ostro krytykowali. Elka też. No ale że mucha jest byłą kochanką jej kolegi Kuby więc elka traktuje ją łagodnie. Co jest bardzo nie fair. Bo albo traktujesz wszystkich taką samą miarką jako fachowiec.. albo jesteś nie fachowiec a kumoter:O

Tak ktytykowali Wiśnię, że śpiewać nie umie, a schow robi tylko:) I nikt mu 6 nie dał.. a ciągły najazd...:) zazdrościli mu, że kasę za to bierze? Mucha jest jak marna miniatura Wiśni. Nie spiewa..schow robi, ale dalekooooooooooooooooooooo jej do Wiśni;) out z programu! Bo przez nią odpadnie ktoś wartościowy muzycznie!

Gość Muszka jako zakonnica
była seksi, a blondyna, w czarnym jeszcze lepsza, Wojewódzki, niema jaj, by dorównać jej w łóżku, jeśli to prawda, że im większa bryka, to fiut tyci-tyci, to Muszka chyba zbzikowała.....

programy pomyliła..mogła iść do mam talent i tam durnia strugać..muzycznie jest 0! więc to nie miejsce dla niej szkoda, że Fraszyńska odpadła..od programu śpiewające fortepiany- szkoda, że nie ma tego programu! wiem, że ma śliczną barwę;)