Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty_pudel

Zabić Pudla!

Polecane posty

Gość anty_pudel

Otworzyłam ten wątek ponieważ mam dość oczerniania ludzi przez plotkarskie portale.Nie chodzi o to,że obrazili jakąś moją ulubioną "gwiazdę",ale o fakt,że w tym kraju można bezkarnie oczerniać każdego bez żadnych konsekwencji.Powinno się porządnie ZASPAMOWAĆ! te portale.To się w głowie nie mieści jak można komuś zniszczyć życie przez jedną głupią plotkę.W tym kraju popiera się donosicielstwo i jeszcze się za to płaci.Trzeba się temu sprzeciwić! Co o tym sądzicie?

Gość jh h i
to nie wchodz na pudla i bedziesz miala spokoj:O

Gość i lecisz
bo większość plotkarskich portali jest tworzona przez o2, tak jak kafeteria :P

Gość beksa naczelna
myślałam, że ci o naszego pudla z guadelupy chodzi, a tu taki psikus! 😭

Gość kkvkkvkk
"W tym kraju"? Nie bądź śmieszna. "Ten kraj" zna jeszcze granice w stosunku do tego, co wyczyniają tabloidy w stanach albo UK.

Gość kkvkkvkk
Owszem, robią czasami problem z jednego krzywego ujęcia ("co się z nią stało?") ale poza tym to nasze gwiazdy walą idiotyzmy w stylu jazdy po pijaku, parkowaniu na pasach i tak dalej. To akurat powinno się nagłaśniać.

Gość kkvkkvkk
"gdyby nie takie portale jak pudel, lansik itp to nasze pseudo debilne gwiazdy żyłyby w przekonaniu ze są boskie, genialne i wszyscy sikają po nogach na ich widok." Generalnie się zgadzam. Oprócz ekscytacji, kto nie ubrał majtek, Pudel & co pełnią też rolę społecznie użyteczną jako pogromcy głupoty i bat na pseudogwazdorzenie.

Gość kkvkkvkk
No właśnie i wyśmiewają zjawiska w stylu Andrzejewicz albo Rutowicz. Nie o każdym piszą w tym samym tonie. A o niektórych nie piszą w ogóle - słowoem, można być gwiazdą i nie trafiać na czołówki tabloidów.