Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę odpowiedzcie

POwroty-rozstania

Polecane posty

Gość proszę odpowiedzcie

Wierzycie w powroty? Jeśli ktoś bardzo kochal.. i nagle codzienne sprawy i wogóle wszystko tak spadło na głowę, że zerwał, dodam że druga osoba w dodatku nie była wyrozumiała.. I żle z tym wszystkim tez jej było, ciągłe kłótnie.. A facet podobno przemyslał wszystko, ciężko było mu podjąć ostateczny krok ale odszedł..Twierdząc że coś się zmieniło,że ma dość. A i teraz nieodzywamy sie do Siebie już ok 2 miesiące.. zero kontaktu.. czy jest jakaś szansa że jemu się odwidzi, nadal Go kocham:( czy ktoś tak miał??

Gość nie czekaj nie warto
ja tez liczylam na niewiadomo co, ze mu sie zmieni, ze zateskni, ze na pewno ta decyzja nie byla przemyslana, ze niemozliwe zeby przestal mnie kochac i wroci...:) a prawda jest taka ze pol roku czekalam na wielkie G :o

Jestem w takiej samej sytuacji jak Ty. Facet sobie musiał przemyśleć, to myślał, myślał, myślał WTOREK myślał, CZWARTEK, myślał, NIEDZIELA, myślał. Ile można qrw... myśleć. To nacisnęłam, bo ja przecież czekałam i śpiewałam "modlę się, byś powrócił tu" to mi powiedział - przez telefon, że to nie to. Mnie olśniło - nie byłam z nim jak mnie potrzebował, nie dbałam o nasze relacje, nie starałam się.... I wierzę. I próbuję mu powiedzieć, że rozumiem jaki popełniłam błąd. Ale facet jak się zatnie to koniec, posra się (wybacz za wyrażenie) ale nie wróci choćby chciał nawet bo duma trzyma. Tylko wiesz co? Tam gdzie człowiek, tam nie sprawdzają się żadne utarte slogabny, każdy jest inny, inaczej czuje i trzeba wierzyć póki masz siłę. Trzeba próbować. "nie ma nikt takiej nadziei jak ja". I życzę Ci by do Ciebie wrócił. :)

Gość gość
pWz9CvdUoxoB1iKSQqKhY7cq