Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mechaniczna truskawka

myslalam ze jest cholernym czlowiekeim pierwotnym a tu dupa!!

Polecane posty

Ku_rwa, od 2tygodni zero sexu, poza jendym w moje urodziny, jak glupia kupilam 3komplety nowej seksownej bielizny, seksowna koszulke do spania, depiluje sie wszedzie co dwa dni i czekam na niego w lozku a on co? NIE MA OCHOTY, jest zmeczony, idzie spac alo zalatwia mnie tekstem "a ty znopwu o tym" kur_wa, nie potrzebuje pieprzyc sie jak kroliki 3razy dziennie ale mam swoje potrzeby do cholery! nie wiem co robic, jestem z deczka sfrustrowana

Gość ma kochanke

nie ma, jak pies wraca z pracy punktualnie, nie wyjezdza nigdzie poza dom. Malo tego, jest starszy ode mnie 7lat a ja naprawde nie jestem jakims paszkwilem. masakra:o

Gość ma kochanke
to moze ma problemy: emocjonalne (bo jego zycie zmierza do nikad), w pracy (bo jest np mobbingowany i w zyciu sie tobie nie przyzna), fizyczne (problemy z erekcja, nie chce zebys widziala), moze jest znudzony wszystkim, domem, toba, psem sasiadow.. pogadaj, poobserwuj...

Gość ma kochanke
wiesz, nie traktuj tego jako 'JA mam problem bo ON nie chce ze mna spac" tylko 'ON ma problem i JA mu chce pomoc" tyle ode mnie.