Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudyna01

kamerki?

Polecane posty

hej :) rozbieraliście się kiedyś przed kamerką?! np. na czacie, albo skype?! co o tym myślicie?!

Gość Dessous
...TAK - super sprawa. a masz ochote klaudyna na penisa i nim troche podyrygowac?

Gość wilkin
nie , bo nie jestem metroseksulany . KObiety lubia sie rozbierac

Myślę że to demoralizjące i nie powinno się robić takich rzeczy. Równie dobrze mogła byś się rozebrać stojąc w oknie.

Gość gość
Stiptizerkom sie za to płaci...a niektóre pipy robia to zupełnie za darmo.....no ale jak ciipa swedzi, to co robic.....:classic_cool:

Gość wilkin
to baby maja pokazywac cycki . FAcet co sie rozbiera to swir.

Gość prymityw
Ej sory ale pytanie: jak laska sie rozbiera to ten koles moze sobie to nagrac na kompie?

Gość gość
I skonczycie jak laska z tego filmu :classic_cool:

Gość prymityw
to trzeba byc lakko jebnietym zeby sie w takie cos bawic

Gość gość
No sory,....ale nigdy nie wiesz, z jakim śiwrem gadasz na kamerce. Dla mnie laski, co rozbieraja sie na webcamach i do tego pokazują twarze przegrały z kretesem, bardziej przegrać juz chyba sie nie da 🖐️

Gość wilkin
jak pokazywac to tylko na zywo .

Gość ajert
bez przesady rozbierac sie a uprawiac seks to roznica .ROzbierac sie to moze kazda, bo widok golej baby w sieci nikogo nie dziwi . Gorzej jak jest ubrana.

Gość Tomaszekk
Występy przed kamerą dla każdej dziewczyny to podstawa. Te co występują przed webcamami są supper. A ta z tego filmu i zdjęcia nawet jak to ta sama to chwała jej za to. Mam tylko nadzieję że dorwała kupe kasy za to nagranie z tym grubasem.

Gość LEO69
DRAMAT. Szalenie atrakcyjna kobieta i co z tego? Przecież ona sie modliła o koniec. Smutny widok :-((

Gość Tomaszekk
O co się modliła?? Jak macie jakieś info to powiedzcie???

Gość gość
Mam tylko nadzieję że dorwała kupe kasy za to nagranie z tym grubasem......tomaszek--> rozumiem, że chciałbyś mieć taka dziewczyne?:classic_cool:

Gość Tomaszekk
pozdro600 dziewczyne może i tak ale żone może i nie ale co ma jedno do drugiego??? Weź lepiej napisz co z nią było, bo rzeczywiście na naszej klasie są wszyscy oprócz niej.

Gość gość
No ma, ma...i to dużo. Skoro nie chcesz takiej za zone, to jak rozumiem - wolisz taką, która nie dawała doopy byle komu....cóż wiec za hipokryzja bije z Twojej wypowiedzi...w poprzednim poście wrecz chwaliłeś taki sposób no nie wiem....bycia? zarobkowania?Zdecyduj sie 🖐️A co z nią było? A nic....ktoś wrzucił tu ten film i znalezlismy ja wspolnie na naszej klasie. Film ponoć został wysłany do wszystkich ludzi z jej klasy.....

Gość Tomaszekk
Eeee to co pisaliście że "...skończycie jak laska z tego filmu...", albo "...DRAMAT. Szalenie atrakcyjna kobieta i co z tego? Przecież ona sie modliła o koniec..." Myślałem że ktoś ją odpierdolił i leży w mogile. Ale jak nic jej nie jest to gitarka. :-) A film chwała mu że ktoś wrzucił to można pooglądać. Ja tam bym ją przygarnął. A Ty pozdro co taka pruderyjna wrzuć na luz.

Gość gość
Eeee to co pisaliście że \"...skończycie jak laska z tego filmu...No tak...Ty z pewnością ucieszyłbys sie, gdyby ktos nagrał Cie w \'akcji\', wrzucił to na net z imieniem i nazwiskiem i zaadresował do wszystkich Twoich znajomych:DJa pruderyjna? Po prostu nie popieram afiszowania sie ze swoją intymnością w internecie....

Gość Tomaszekk
pozdro600 to zacznij. A pozatym pozowała jak fotomodelka, bo to widać. Wiedziała że to się nagrywa. Więc miała taką świadomość że może to do netu trafić. Jeśli trafiło to bez jej zgody to jeszcze odszkodowanie dostanie i to duże, od tego gościa co to wrzucił. Dziewczyny mają w swej naturze pokazywanie się nago większej publice nawet w momencie uprawiania seksu. Pozdro 600 widocznie Ty jeszcze tego nie odkryłaś.

Gość gość
Tomaszekk--> rozbieram sie przed moim facetem. Uważam, że byłoby mu przykro, gdybym dawała sie oglądac pierwszym lepszym walikoniom z internetu 🖐️. I prosze...nie ogólniaj, co kobiety maja w swojej naturze, bo akurat w moim przypadku zamiast pokazywanie tylka obcym facetom w naturze mam szacunek do siebie poprzez szacunek do swojego ciala i mojego chłopaka....;)

Gość kolewnicki
W jaki sposób znaleziono ka na naszej klasie?

Gość ignacym
można na żywo cam4.com

Gość zapraszam chetna na skype
skype > marcinmo161