Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość castingow

boję się odejść

Polecane posty

Gość castingow

bo mam wrażenie, że nie znajde sobie kogoś innego i będę do końca życia sama... że nikt mnie nie pokocha, bo jestem brzydka... chcę umrzeć.

Gość castingow
chadzam w majtkach na głowie :)

Gość castingow
żeby ten podszyw jeszcze śmieszny był... :o ech...

Gość mango z bango
zawsze mozesz znalezc kogos innego:) zycie pelne jest niespodzianek:) szukaj szczescia skoro ona nie znalazlo Ciebie:)

Gość haloooooooooooooooooooooo
powiedz ile masz lat?

Gość castingow
Nieskończone 18... Powiecie mi, że jeszcze całe życie przede mną. Ale do tej pory tylko on się tak naprawdę zainteresował mną... Przez ten cały czas...

Gość mango z bango
Slonce:) a spodziewalas sie ze w tym wieku bedziesz miala za soba doswiadczenie doroslej kobiety?:) chcesz tego czy tez nie i tak sie rozejdziecie:) po nim bedzie jeszcze ktos, moze wiecej niz jeden. w tak mlodym wieku nie planuj zycia uczuciowego, i niczego nie zakladaj:)

Gość haloooooooooooooooooooooo
powiem ci tak. ja bylam z chlopakiem 6,5 roku. balam sie odejsc bo nie wierzylam ze kogos sobie innego znajde i pokocham. odeszlam - mialam 25 lat - po 4 miesiacach od odejscia poznalam milosc swojego zycia. warto bylo podjac ta decyzje. jesli nie jestes z nim szczesliwa nie masz sie wogole nad czym zastanawiac. musisz odejsc i tyle

Gość castingow
Kocham go, a on mnie. Po prostu ciągle się kłócimy o jakieś drobiazgi, w ogóle nieistotne... Nie chodzi o doświadczenie, ale o strach przed wieczną samotnością...