Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Estymona

W oczekiwaniu na pizzę

Polecane posty

ja zjadłam przed chwilą schabowego z ziemniorami :P

Gość abcdefgggg
a z czym zamówiłas?:D

Gość dzej zi
dlaczego w moim miescie nie ma telepizzy??:(

Gość fdgddgdg
o kurde tez nie mialas kiedy o tym pisac ...pizza za mna chodzi juz z 3 dni a jakos kupic sie nie moge zebrac :D

Gość dzej zi
pizza z cebula? bleeeeee

Gość bo 95 to tutaj
grubasne oblesne , paszteciary czekajace na pizze:o ;lacznie z estymona wazaca z 80 kilosow jak nic

Gość lizonaaa
niech zgadne. De Grasso?

ja jak kiedys robielm i rozwozilem pizze, to najszybszy czas na zrobienie pizzy i zawiezienie na miejsce jest 9 minut (moj rekord) a najdluzszy jak mi sie nie chcialo 1,5 h. :) heheheh

Gość a tu tylko krem
krem...rzygam toba

Gość gfggfggfgf
"dlaczego w moim miescie nie ma telepizzy??" Nie musi być Telepizza. Teraz prawie każda pizzeria dowozi jedzenie na zamówienia telefoniczne. Nie masz naprawdę żadnej pizzerii w okolicy?

Gość lizonaaa
stad wiem, że u nich zawsze sie czeka tyle na pizze. kiedys zamówilam u nich pizze, a babka mi mówi, że czas oczekiwania do 2 godzin. do najblizszego ich lokalu mam 15 minut samochodem wiec nie wiem co oni tak długo musili robić, chyba sadzili zboże zeby przemielic je na mąke i zrobić ciasto

U mnie przewaznie jest tak, że mimo wszystko przywożą za tyle minut za ile mówią, że przywiozą :) Nic jeszcze dziś nie jadłam, już się nie mogę doczekać aż się rzucę na tą pizzę :)

Co wy od krema chcecie? :p Ja osobiscie mam ochote na lody czekoladowe ;] ale nie chce mi sie isc do sklepu.. niedzielne lenistwo :D

Gość gfggfggfgf
Ale powiem Wam ze jak człowiek jest głodny to się naprawdę oplaca, wychodzi taniej niż obiad. U nas pizzerie prześcigają się w łapaniu klientów, dlatego w wielu nie biorą pieniędzy za dojazd. Najzwyklejsza pizza, Margerita, mała kosztuje u nas 5 zł. Duża 9 zł. Dla niewymagającego, głodnego człowieka to idealne rozwiązanie :)

Gość notoryczna narzeczona
pomysl o tym, ze ten sympatyczny pan dostawca napewno naplum na nia, spuscil sie i jeszcze puscil gila fuj:o

Gość lizonaaa
ponadteo zamówilam pizze, nie pamietam jak sie nazywała ale było to tak, że 5 wybranych składników w cenie tej pizzy. no i wymieniam te składniki a babka do mnie czy to ma byc bez sera? Ja wielkie ocz, jak to bez sera? A babka, że u nich ser nie jest "podstawa" każdej pizzy a jednym ze składników więc na dobra sprawe jak wyebiram pizze z 5 składnikami to składa sie na to ser+4 inne składniki. dobrze, że ze ciasto nie każą sobie dopłacac :) choc pizze przyznam mają smaczna i dużą

Gość gfggfggfgf
aż też mi się zachciało... uwielbiam moment gdy podnoszę klapę pudełka, bucha ciepło i te zapachy.... mmmmmm.....