Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolezanki do trojkata

MATMA

Polecane posty

Gość fdsgdfgdf
:o

Gość Vaniliowaaa
kolejna matka gorzej wyedukowana niz wlasne dziecko.... ale nie dziwcie sie, ja pomagam w lekcjach dziewczynce która chodzi do 4 klasy,a jest na etapie 2 giej, jej matka siedzi w domu, nie pracuje nie przelewa im sie, mimo to ja ją uczę bo matka nie jest stanie wytłumaczyć dziecku ot takich prostych rzeczy .....dzielenie,mnożenie.......porażka :( mimo to jakos nie zamiaruję udzielać sie charytatywnie i biorę za to kasę.....

Wybacz Vaniliowaaa ale wstyd by bylo mi sie przyznac ze od dziecka z 4 kl.bierzesz za pomoc godz kase?w dodatku im sie nie przelewa nie chcesz nie odpisuj na moje pytanie ale nie mieszaj mnie z blotem bo mi nie jest wstyd bo jak bys nie zauwazyla napisalam prosze .Wiec badz dalej wielka pania zobaczymy czy to ci da szczesci w zyciu i milosc od innych osob w potrzebie za pare lat

Gość dziwneeee
Wybacz Vaniliowaaa ale wstyd by bylo mi sie przyznac ze od dziecka z 4 kl.bierzesz za pomoc godz kase? A nie wstyd ci się przyznać, że masz zaległości w matematyce siękające czwartej klasy podstawówki?

Gość Vaniliowaaa
tak biorę.......a co w tym dziwnego ????? mnie tez sie nie przelewa a korepetycje to dla mnie sposób na dodatkowa kasę, chociaż uczę z reguły starsze dzieci .... poza tym nie zmieszalaam cie z blotem inni tez napisali co myslą i wybacz jesli cie uraziłam ale nie tylko dla mnie wydało się śmieszne ze mozna nie potrafic tak prostych reczy ..... ale jak juz napisałam , nie dziwię się....dużo takich osób znam

skoro Vaniliova poswieca temu dziecku swoj czas a jak wiadomo czas to pieniądz tu zupelnie normalne jest to, ze za korepetycje bierze pieniądze :)

Gość drepin777
WSTYDEM jest brac kase za korepetycje? Ze co słucham? To moze rowniez obciachem jest dostawac wyplate w ogole? Ty autorko pracujesz za darmo, czy jednak bez wstydu przyjmujesz pensje co miesiac?

Gość drepin777
prześmieszne po prostu.

Gość drepin777
Wybacz Vaniliowaaa ale wstyd by bylo mi sie przyznac ze od dziecka z 4 kl.bierzesz za pomoc godz kase?w dodatku im sie nie przelewa dlaczego przeinaczasz swoja wypowiedz ???? to, co zacytowalam jest klarowne i jednoznaczne.

Oczywiscie masz racje ale napisalam kase za wykonywana prace a nie za pomoc godz dziecku z 4 kl.Ja np.bylabym dumna gdybym pomagala dziecku w tym czym sobie nie radza i uwierz nie bralabym kasy za godz ,gdyz dwa razy by mnie nie zbawilo ani nie stalabym sie milionerka a jeden drudiemu powinien pomagac wtedy lepiej sie zyje.

Gość Vaniliowaaa
Tez na początku miałam opory,ale zbyt duzo nerwów mnie kosztują te lekcje...3 razy w tygodniu .... jest to dziecko znerwicowane, nie ma dnia żeby nie płakała u mnie jak coś tłumaczę,nie boi sie mnie czy cos bo chce przychodzić, poprostu nie jest nauczona się uczyć...... wielu dzieciom pomogłam, uczę raczej te starsze,ale czyja to wina jak nie wina matki( rodziców) którzy nie tyle nie wytłumaczyla dziecku , nie pomogla, co nie zagoniła do lekcji......ja w ten sposób sobie dorabiam do studiów, nie mam rodziców tez nie jest mi lekko i nie sądzę że mam sie czego wstydzić ....... nikt cię nie uraził ,tylko usłyszałas szczerą prawdę, ale raczej korepetycje też nie są darmowe:)dodam że wcale nie biorę dużo w porównaniu do innych :) żenują mnie takie matki,przepraszam za szczerość ale nie tylko ja sie tu wypowiedziałam 🖐️

Gość drepin777
A autorka dalej swoje. Widzisz, wlasnie ta POMOC jest dla niektorych wykon ywana PRACA, rozumiesz? Z jakiej paki Vaniliowa ma uczyc za darmo obceych ludzi? Co to jest, fundacja? Poza tym wyraznie napisala, ze sa to REGULARNE zajecia, a nie jednorazowa prosba. Mowisz, ze korepetycje nei cyznia cie milionerka, otz wyobraz sobie, ze ja z korepetycji przede wszystkim utrzymuje dom, psa i siebie i za zadna cholere nie jest mi wstyd. Rodzice/dorosli, ktorych nie stac na korki, po prosti ich nie biora, kumasz?

Powiem Ci tak:rozumie ze sa rodziny patologiczne.rodziny ktore nie interesuja sie wogole dziecmi,ja zas poswiecam duzo czasu mojemu synowi na lekcje zeby chociaz cos zrozumial ale z matematyki nie bylam i nie jestem dobra nawet w prostych zadaniach.Pozdrawiam i dziekuje tym ktorzy mi odp na moje pytanie.

Gość drepin777
Przepraszam autorko, ale utne nasza dyskusje w tym miejscu. Ty zupelnei nie rozumiesz, o czym ja mowie i mieszasz watki. Nawiasem mowiac, "ja rozumiem", a nie ja "rozimie". Moze rzeczywiscie powierz edukacji dzieci osobom do tego nadajacym sie, bo inaczej je skrzywdzisz.

Gość Vaniliowaaa
No nie wytrzymię......:) nie potrafisz wykonać prostych działań bo jestes zbyt zajeta zyciem i własnymi sprawami i ci się zapomniało?? no to za rok, dwa, pewnie sama poślesz dziecko na korki bo i materiał coraz trudniejszy :) nie wiem skad ty sie urwałaś ze zwracasz uwage na to ze wstyd jest brać kasę za uczenie kogoś......raz mozna pomóc, zadanie, prace domową, cos wyjasnic, na szczęście jeszcze na kafe pomogą bezinteresownie, korzystaj póki możesz:)

Gość drepin777
swoja droga, napisalas, z epomagasz synkowi, zeby w ogole cokolwiek zrouzmial-to sa Twoje slowa. To ja przepraszam, co on robi w szkole, ze sam z siebie NIC nie rozumie? Moze tu powinnas szukac problemu, a nie kto na czym zarabia.

Gość hgfgfdsafdsagsf
A ja wam powiem ze ja nie wierze w tą bajke o 9-latku. hiehie. Rodzic załatwiłby korki z matmy, a nie pytał o to na forum. Zreszta to co napisałas/es małolacie to załosne, to tak proste ze niewem. I juz słyszałam tą wymówke o dziecku i raczej w to niewierze.