Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradziłem zdradzam zdradze

Zdrada facetów to najczęściej wina kobiet !

Polecane posty

Cream, \"prawienie komplementów\" to jest najmniejszy problem , jak mamy z facetami.

>> Nieznany Sprawca ..poczytaj sobie kafe bo tak laski tu piszą Pisać to one sobie mogą :o Do baby trzeba twardo, zdecydowanie i po męsku, czasem od niechcenia mozesz jakis komplement rzucić, niech sie małpka cieszy :)

wkurzona bardzo zona (w_b_z@gazeta.pl) brat ale czasem to trzeba tak konkretnie cos zapiac , zeby miec ucieche z laczenia ..no i trzeba mocno docisnac do blatu:P:P

Gość nieznany Ty jestes uposledzony
Dalej uwazam zes uposledzony:P I czego to jestes sprawca?Kolejnych porazek?

hmmm...czemu ja zaczęłam zdradzać męża? Bo nie dało się z nim pogadać, pojawił się problem (z dzieckiem) i po prostu potrzebowałam to z siebie wyrzucić, słyszałam "e tam, panikujesz, jest mały, wyrośnie"...no to sobie znalazłam kogoś, kto był w stanie mnie wysłuchać i nie doradzić, tylko powiedzieć "nie panikuj, poczekaj, aż lekarz sie wypowie, może nie jest aż tak źle". Kwestia odpowiedniej formy. Nawiasem mówiąć, zauważyłam kiedyś, że jak kobiety znajdują sobie kochanków do pogadania, tak wielu mężczyzn też znajduje kobiety, które nie są wcale jakoś tam piękniejsze czy mądrzejsze, nie są nawet lepsze włóżku, ale..potrafią wysłuchać.

Gość firmy....
Dziwne ,że te kłody w ramionach innych są demonami sexu

Sprawca a co to allbo kto to jest mężą???????? I co cie obchodzi kto za co zdradzil? Zaraz zaczniesz ublizac i wyzywac:O Kyrene noe odpowiadaj trolowi!

ja sądzę że takie różki to bardzo gustowny dodatek do męskiej czapeczki, ot, tak w sam raz na zimę.... :)

nie* odpowiadaj mialo byc;)

Sprawca, jakbym chciała dokładnie wypisywać, o co miałam pretensje do męża, to kafe by zabrakło :D:D:D to była tylko część problemu. Zresztą czegoś nie rozumiesz : dziecko wspólne, problem poważny, o on zamiast się przejąć i weprzeć mnie w walce ze służbą zdrowia nie dość, że się wypiął, to jeszcze miał pretensje, że usiłuję coś zrobić.

Retro ja za to uwazam ze takim to pasuje nawet poroze godne jelenia na rykowisku. Takie coby nim sciany rysowali:D

Odpowiadaj odpowiadaj Laska a za chwile pare roznych na leb dostaniesz. No chyba ze sprawca dzis w humorze :P

>> dziecko wspólne, problem poważny, o on zamiast się przejąć i weprzeć mnie w walce ze służbą zdrowia nie dość, że się wypiął, to jeszcze miał pretensje, że usiłuję coś zrobić. I to jest powód do popuszczania szpary na boku? :o A ten z którym go zdradziłaś oczywiscie wspaniałomyślnie cie wysłuchał, doradził i poklepał po pleckach? :o W sumie to mała cena jak za dobre rżnięcie 🖐️

jestem za różkami, - delikatnymi i subtelnymi..... :) i dyskretnymi przede wszystkim.

"W sumie to mała cena jak za dobre rżnięcie" Dobre rżnięcie nie ma ceny. Poza tym jak się tak człowiek przejdzie po ulicy to widzi że około 50 procent facetów nie nadaje się do tego żeby w ogóle ich dotknąć, pocałować.. a co dopiero mówić o jakichś intymnych czynnościach... :)

Kyyrene dyskutuj dalej w stylu dawania szpary i rzniecia hehehe:classic_cool:

"retro " jestem za różkami, - delikatnymi i subtelnymi " co masz na mysli " mam na myśli dobrą, wykwintną, wysmakowaną zdradę w dobrym stylu, popełnioną głową przede wszystkim ( jak to u kobiet bywa najczęściej), i tylko wtedy gdy facet się sam o nią prosi.:) .. bo na przykład się nie myje, albo śmierdzi wczorajszym piwem. Albo seks z nim trwa przysłowiowe 3 minuty. Albo nie spełnia psychicznych potrzeb kobiety. Tak jak to Kyyrene opisywała.:) I takie różki nosi się ładnie, grzecznie, i są widoczne tylko dla wybranych, a nie dla wszystkich:)