Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esssss ereeeeeeeeeeeeeeeee

Co robić ?

Polecane posty

Jestem z chłopakiem 3 lata.. Poznałam innego chłopaka.. z którym do niczego nie doszło ale zauroczenie jakieś było.. Wsumie już miałam zerwać z moim obecnym (ogólnie źle nam się układało). Z tamtym dużo pisałam.. myślałam, że będziemy razem, planowaliśmy spotkanie i wogóle cały czas miałam tylko Go w głowie... ale z moim obecnym zaczęło mi się układać.. porozmawialiśmy wkońcu o problemie, wyjaśniliśmy sobie wszystko i zaczęło być dobrze.. zrozumiałam, że on jest cudownym chłopakiem, że kocham Go i nie zostawię... ale najgorsze jest to, że tamten (co poznałam 3 miesiące temu) pomimo tego, że piszę mu, że nic z tego nie będzie, itd nie daje mi spokoju.. pisze mi, że ma nadzieję, że nasze drogi się wkońcu zejdą, że chce się spotkać, że mysli o mnie, że marzy o tym, żeby ze mną być itp :O I co ja mam zrobić ? Już świruję :O wiem, że źle zrobiłam bo narobiłam nadzieji i wogóle zjebałam wszystko... i jestem do niczego.. naprawdę mi ciężko. Przez to, że on mi tak pisze zaczyna mi być przykro i zastanawiam się nad spotkaniem z nim, ale z drugiej strony myślę sobie: bożee nie mogę, nie chcę... Jak mam zakończyć cały ten ''cyrk'' ? :(

bo już prawie mieliśmy być razem, miało być super i wogóle.. a nagle w moim 3 letnim związku zrobiło się dobrze i nie chcę zostawiać mojego chłopaka....

Gość eM.
Olej. Nie odpisuj, nie dawaj znaku zycia. W koncu sie odczepi.

próbowałam.. ale ciężko mi.. chyba przez to, że mi go żal. Miał nadzieję (dalej ją ma) a ja nagle naprawiłam sobie związek, który miał już sie sypać.

ale skoro to zrobiłam (naprawiłam) to chyba świadczy o tym, że zależy mi na nim i nie chcę tego psuć co było przez 3 lata nie ?

dlaczego tak uważasz ?

niech ktoś mi pomoże :(