Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana i niepewna

czy gdy facet mówi kocham a jest pijany...

Polecane posty

tzn jak? telefonicznie?:)

Gość a e i o u yyy
jak o osobie przypomina>????????

Gość Rue
I tylko ten jeden raz, ale w moim przypadku to i tak dużo bo nie mogliśmy się widywać. Zresztą bałambym się życia z kimś takim. czyt. imprezy, kawaler, lubił kobiety, miał ogromny magnetyzm w sobie

wysyła mu smsy, odzywa się na gg. pisze ze nadal go kocha, ze teraz jest z kims ale jesli on zechce z nia znow byc to ona zerwie i takie tam

Gość a e i o u yyy
i co on na to jak reaguje?

Gość a e i o u yyy
rue mialam do czynienia z takim przebojowym typem, lubie takich ale czesto oni sa tak naprawde zagubieni.

kiedys powiedzial mi ze zamierzal sie z nia spotkac ale ostatecznie nie wyszlo. teraz gdy jest ze mna poprostu wylacza telefon i gg ale kiedys zobaczylam jak z nia rozmawia, bylam troche zla, ale potem pomyslalam ze gdyby mial cos do ukrycia nie odchylal by monitora na tyle zebym mogla zobaczyc z kim rozmawiam tylko szybko wylaczylby okno. zreszta nawet gdy z nia rozmawia a ja wejde to poprostu konczy i poswieca czsmnie, ale boje sie ze stara milosc nie rdzewieje a oni byli ze soba kupe lat w dodatku laska jest fotomodelka wiec ma czym kusic, a nas przeciez nie lacza zadne zobowiazania

Gość Rue
a e i o u yyy, no właśnie ja nie byłam i tak bardzo sie bałam, bałam się, że będę cierpiała, mimo, że z każdym dniem moje uczucia do Niego nasilały się. Dlczego uważasz, ze są zagubieni?

tacy sa najgorsi bo ciezko sie uwolnic spod ich uroku a problem polega na tym ze ten urok dziala na wiele panienek:)

Gość Rue
Ten mój jak Go pierwszy raz zobaczyłam to wydawał mi się, że jest taki sobie, że nie do konca w moim guście, ale, że fajny chłopak. Za drugim razem zgłupiałam. Po prostu facet niby nie jest super przystojny, ale ma coś takiego w sobie, ze powala.

niektorzy faceci tk maja:) taka ... męskość:D siłę:D

Gość Rue
Boję się takich facetów, a może boję się miłości.

Gość Rue
Głoś, który powala :-D

Gość Rue
Miało być głos :-)

takich facetow chcialo by sie uniknac na swojeje drodze a jednoczesnie tacy ciagna nas najbardziej:)

Gość a e i o u yyy
ech ja tam sie zakochalam i teraz musze o tym juz zapomniec. wole teraz kogos spokojniejszego chyba, sama jestem szalona troche i lubie takich ludzi, wokol ktorych duzo sie dzieje, no ale nie czyims kosztem, jeden kolega mi ostatnio powiedzial, ze moj ex byl ze mna zeby "sie polkazac"i ze mam go olac, bo to ja jestem lepsza a nie on.. no i luz wlasnie tak robie ;D

Gość a e i o u yyy
najgorsze jest to ze niedawno zapewnial mnie jak to on mnie kocha ;P wyjechal sobie na dlugo teraz , ja mam czas na ulozenie sobie wszystkiego i boje sie ze jakuloze to ciach on wroci i mi namiesza...

i tego sie trzymaj:) ja jeszcze poczekam:) jesli temu mojemu faktycznie zalezy to sie doczekam a jesli nie... no coz czlowiek uczy sie na bledach. tylko czuje taki bolacy ciezar na mysl ze moglby wrocic do tamtej:(

Gość Rue
Zakochana i niepewna, rozumiem, że Twój były facet, Ty i ten, którego pragniesz, znalście się wszyscy, jak byłaś z poprzednim parą?

moze do tego czasu kogos [poznasz:) kogos kto jest ciebie wart:)

Rue tak tak wlasnie poznalam tego w ktorym teraz jestem zakochana. ale dopoki bylam z tamtym na tego nie zwracalam uwagi. a teraz swiata poza nim nie widze i serio- boje sie ze to wszystko runie. i wtedy zamiast zastanawiac sie czy on naprawde mnie kocha bede sie zalic ze bylam taka glupia:(

Gość Rue
Tak sobie myślę, że musiałaś się mu już wcześniej podobać

w dodatku moj byly gdy dowiedzial sie ze cos miedzy nami jest wsciekl sie i zrobil awanture temu ktorego kocham, teraz wszystko miedzy nami dzieje sie w tajemnicy bo nie chcemy ranic mojego bylego, to dobry czlowiek, tylko nadal chyba cos do mnie czuje.

Gość a e i o u yyy
no to chore wszystko....... tez na dluzsza mete nie mozna oklamywac innych bo i tak sie wyda

Rue nie wiem, nie wiem nawet co on tak naprawde teraz do mnie czuje. jak pisalam wysyla rozne sygnaly, raz wszystko super i cacy innym razem chlod ale znosze to cierpliwie i czekam

wiem, ale moj byly niedlugo wujezdza z kraju na stale i mam nadzieje ze wtedy wszystko sie jakos ulozy w ta lub tamta strone

Gość Rue
Uważam, że facet powinien się określić, ale może nie wie do końca o co Tobie chodzi, może myśli, że ten układ Ci odpowiada.

Gość a e i o u yyy
heh to jak moj byly ;d moze sie spotkaja hehehe :P

on wie ze go kocham powiezialam mu to gdy byl trzezwy:) i wie ze chce z nim byc, sam tez powiedzial raz ze chcialby byc ze mna, ech to wszystko jest meczace ale co poradze, poki karmi mnie czulostkami czekam...