Gość martusiar 24 Napisano Wrzesień 30, 2008 dziewczynki a tak wogóle to jak mam 2 zmiane to w domciu jestem po 21 a wczoraj byłam tak zmeczona ze poszlam spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martusiar 24 Napisano Październik 2, 2008 hej dziewczynki, co tam u was? ja narazie nie mam okresu, ale te dni sie dopiero zbliżaja, obstawiam po niedzieli ale moze mimo wszystko ten test byl zrobiony za wczesnie. a jak wasze samopoczucie i wyniki? jezeli do wtorku nie dostane @ to zrobie sobie badanie krwi. a poza tym mam 15 paz wizyte u innego lekarza, ciekawe co powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martusiar 24 Napisano Październik 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AGUS74 Napisano Październik 2, 2008 WITAM WAS! MAM TEN SAM PROBLEM OD 4 MC,I NIE ZDAWALAM SOBIE SPRAWY ZE TAK MOZNA CIERPIEĆ,JESTEM TROCHE W INNEJ SYTUACJI MAM 2 DZIECI OLE LAT 17 I SYNA LAT 13 ICH OJCIEC WYJECHAL DO PRACY ZA GRANICE NA 2 MC I NIE WRÓCIL MINEŁO JUZ 4,5 ROKU .SZOK ,PLACZ I DRAMAT MOJE MIEJSCE ZAJEŁA 23 LATKA ...TRUDNO,POZNAŁAM WSPANIALEGO CZLOWIEKA POKOCHAŁ MOJE DZIECI JEST MLODSZY O DEMNIE 4 LATA STARAMY SIE O DZIDZIUSIA ROBIŁAM TESTY OWULACYJE KTORE WYKAZYWALY DNI PLODNE A CIAZY NIE MA 9.10 POWINNAM DOSTAC OKRES CZYLI ZA TYDZIEN CZY ZROBIC BADANIE KRWI CZY ZA WCZESNIE.JEZELI SIE ROZPISAŁAM TO PRZEPRASZAM ALE JAKOS MI LZEJ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martusiar 24 Napisano Październik 6, 2008 no niestety wczoraj przyszła @, ale to nic, tak sobie myślę ze postaram sie dac sobie vtroche czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusia r24 0 Napisano Listopad 10, 2008 udało się. termin lipiec. wam też sie uda popzdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach