Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izia mama zuzi

co na bol zeba dla ciezarowek?

Polecane posty

pomocy! jestem w 6 tyg ciazy i boli mnie zab co na bol zeba ???? boli mnie \"6\" pod dotykiem szczoteczki, jedzenia... nie wiem dziwnie boli jakby nie sam zab a cala szczeka :( jakie leki na to ???? buuuu jak ja mam isc do dentysty i na zywca cos robic ????? buuuuuu

Gość errrtre
idź do dentysty jeśli powiesz, żę z bólem to przyjmie Cie w miarę szybko, chyba są jakieś środki znieczulające dla Ciężarnych

ja w ciazy mialam strasznie wrazliwe zeby ,bolaly mnie chyba wszystkie choc byly zdrowe i krew mi przy myciu leciala,ale kupilam paste sensodyne i pomoglo:)

Gość oviesse
ja jestem w 38 tyg i mialam to samo miesiac temu. moj lekarz powiedzial ze moge wziasc paracetamol ale lepiej isc do dentysty bo skoro sie tam cos dzieje to trzeba usunac przyczyne a nie skutek a nie moge brac w kolko paracetamolu...tylko z nie wiem czy w pierwszym trymestrze mozna wogole cos brac idz do dentysty

dentosept tak,paracetamol w pierwszym trymestrze absolutnie nie!!! poza tym tabletki przeciwbólowe bardzo niszczą zęby,więc potem może być już tylko gorzej Najlepiej idź do apteki,powiedz,że jesteś w ciąży...Pani poda ci żel dla dzieci na ząbkowanie,lub inny ziołowy...pomagają tylko trzeba długo wcierać,,,aaaaa....wizyta u dentysty też nie zaszkodzi