Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubusiovva19

ponad 16 dni podwyższona temp= ciąża? WAŻNE ..

Polecane posty

Gość kubusiovva19

na necie wyczytałam że jeśli podwyższona temperatura utrzymuje sie dłużej niż 16 dni jest duża szansa na ciążę.. Czy faktycznie zawsze tak jest?> Czy któras miała dłużej niż 16 dni temperaturę powyżej 36,6 ale okazywało się że nie jes w ciaży? bo ja mam ok 17 dzien podwyzszoną- dziś ok 36,8 i boje sie że to moze być ciąża.. Dziewczyny doradzcie...

Gość zrób test ciążowy

ja Ci radzę, żebys zrobiła test... powinien byc juz wiarygodny... może to byc ciąża, ale moga tez byc jakieś zaburzenia, przesunięcie @...

Gość kubusiovva19
zrobiłam dzien przed spodziewana @ i wyszedł negatywnie.. alke z tej niepewnosci zrobie chyba dzis drugi :(

Gość kubusiovva19
Wiem że jak się współzyje to powinno miec sie świadomosc że moze byćtaka ewentualnosc, ale partner wtedy navet we mnie nie wszedł tylko otarł sie 2x o wejscie do mojej pochwy i sie ześlizgnoł a ja się okropnie boję że może cos z tego byc :( .. To wszytsko miało miejsce przed wytryskiem, ale juz po kropelkowaniu

to może z nerwów Ci się poprzesuwało, bo ja jak długo żyję to nie znam nikogo kto tak zaszedł w ciążę ;)

Gość mysle ze...
zle przeczytalas, 18 dni podwyzszonej temp moze sugerowac ciaze 16 to norma, ja prawie zawsze przed ciaza mialam 16 dni podwyzszonej temp a w 17 i 18 dniu spadek i okres raz mialam 17 dni wyzsza temperature a w 18 dniu okres

Gość kubusiovva19
mam nadzieję, że tak jest.. Bo na poczatku tez to zbagatelizowałam, ale teraz kiedy mi sie spóźnia i piersi pobolewały mnie po bokach (słyszałam ze moze wystapic taki objaw) zaczełam panikowac i już nie wiem co ze sobą zrobić :(

Gość kubusiovva19
"mysle ze.. " dzieki za porade.. a jakie miałaś pierwsze objawy i kiedy robiłaś test? Myslisz ze w moim przypadku test robiony 12 dni po rzekomym "stosunku" jest wiarygodny?

Gość KREM DO TWARZY
WKURZAJA MNIE TAKIE GLUPIE TEMATY A SKAD MY MOZEMY WIEDZIEC CZY JESTES W CIĄZY, ZROB TEST

Gość kubusiovva19
moze faktycznie sa wkurzajace, ale takie osoby szukaja wsparcia i rad.. w końcu nie kazdy wszystko wie a kazda informacja moze byc przydatna

Gość kubusiovva19
ehh