Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia__12345

czy wychodzac za maz....

Polecane posty

Gość Kasia__12345

jestescie w 100% pewne swojego faceta?????

Gość raczej zawsze tak było
ja tak. Inne pewnie nie..wychodzą bo czas, kasa itp :)

Gość duell
no pewnie że byłam :)

Gość kobiety zdaniem
weźcie przestancie smecic. watpliwosci masz, to sie nie pakuj. jak kazda zacznie przed slubem pytac o zdanie cale kafe, to niedlugo tylko takei tematy bedziemy czytac :O

Gość hgdsaa
jak sie ma jakies watpliwoscie to sie nie wychodzi za mąż. to za powazna sprawa. męża wybiera sie na cale zycie wiec wiesz

tak, mialam 100% pewności, że to ten ukochany, z którym się zestarzeję... teraz jestem kilka lat po rozwodzie ;)

Gość Kasia__12345
pytam bo ja nie jestem faceta pewna na stowe...nie wiem czy chce z nim byc...mam 21 lat, jestesmy ze soba 4 lata, zastanawiam sie czy on jest tym jednym jedynym, bo jak nie to mlodosci...

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
ja byłam pewna na 100%...3 lata razem, teraz 2 lata po rozwodzie. teraz myślę że jak ktoś jest pewny na 100% to ma klapki na oczach i nie wie się na co sie decyduje i jego szanse na udane małżeństwo to loteria. wątpliwości dobra rzecz :)

Gość Kasia__12345
kurrwa trudne to :o

Gość w.w.w.
wyobraz sobie ze nei wyszlas za niego za mąż. jesli moesz to sobie wyobrazic i wizja jest lepsza niz wizja zycia z nim to nie wychodz za mąż :) PS> watpliwosci przed slubem sa normalne...

Gość hgdsaa
jesli go kochasz to wyjdz za niego. a jak poznac czy sie kgoos kocha czy nie to chyba latwo. wyobraz go sobie jak ejst stray i brzydki, albo chory. czy wciaz go bedziesz kochac?

Gość Kasia__12345
no wlasnie mi nie jest latwo okreslic czy kocham czy nie....niby kocham ale czesto mysle o innych

w. w. w. ma rację z tym wyobrażaniem sobie. ja wtedy sie rozwiodłam jak wizja bycia samej po rozwodzie bardziej mi się podobała niż wizja życia z nim. ps. jak dla mnie jesteś za młoda na ślub, tak co najmniej o 5 lat. jak ci dobrze bądź z nim i nie myśl o ślubach, a jak związek cię ogranicza i uwiera to go zakończ

Gość elle24
Ludzie sie zmieniaja i nigdy nie masz gwarancji, ze facet ,ktory teraz wydaje sie idealem za 5 lat Cie nie zdradzi czy po prostu nie zmieni sie.

Gość Kasia__12345
sluchajcie...czy Wasz facet zgodzilby sie nato??czy moze za duzo wymagam? zaproponowalam zebysmy sie spotkali na piwo ze swoimi znajomymi ale oddzielnie, ja sam na sam z kolega i on sam na sam z kolezanka...ale czystko po kolezensku,,,jak uwazacie=??

Gość hiphiph
Jak to pewne? W jakim sensie? Nie rozumiem. Pewną to niczego nie można być, nawet siebie, nawet czy chodnik pod blokiem następnego dnia na pewno będzie na swoim miejscu a co dopiero drugiego człowieka! Gdyby swoją przyszłość uzależniała od pewności że będzie tak a nie inaczej to nie ruszyłabym z miejsca! Jestem za to pewna że co będzie, to będzie a ja jakoś sobie poradzę. :)

Gość Kasia__12345
??

kasia_> nie kumam o co chodzi z tym piwem. dla mnie norma jest że idę sama na piwo z moim kumplem od rpg (choć zazwyczaj proponuje mojemu, żeby poszedł jeśli ma chęć), a on ze swoja koleżanką, której nie lubię (choć on mi tez proponuje żebym szła). co w tym nadzwyczajnego iść z kimś na piwo?

Gość Kasia__12345
nie no bo moj sie nie zgodzil. powiedzial ze jak idziemy to idziemy razem... a ja chce sam na sam z kolega

jescze nie wychodze za mąż, ale też mam ciągle wątpliwości co do niego. te wątpliwości trwaja juz ponad 2 lata a jesteśmy razem ponad 3.

a co ma do gadania twój facet w sprawie twojego wolnego czasu? to twój wolny czas i masz prawo spędzać go jak chcesz. nie ma że ktoś ma ci udzielić pozwolenia na coś. owszem trzeba być lojalnym w stosunku do partnera, wiernym bo na to są fundamenty związku. ale pójście na piwo nie dotyczy żadnej z tych spraw. masz prawo przebywać sam na sam z kim ci się podoba. moim zdaniem ograniczenia które facet ci stawia sa chore i może stąd te wątpliwości.