Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolniona

zwolnienie z w-fu na wyższej uczelni

Polecane posty

Gość zwolniona

A konkretnie na Politechnice Gdańskiej. Co muszę skompletować oprócz zaświadczenia od lekarza?

na każdej uczelni wystarczy odpowiednie zwolnienie lekarskie, które np. stwierdza alergię na kurz, chlor i pot - i masz temat z głowy

Gość zwolniona
Ale czy może byc od seksuologa ? Bo ja mam nadpobudliwośc płciowa i na wuefie bym sie mogła rzucac na ćwiczące koleżanki :(

tak temat jest z głowy tylko do zaliczenia albo punktem wyjściowym (w najlepszym przypadku) jest 3 na koniec semestru, albo zdawanie wsyztskiego co praktyczne w teorii:O co jest znacznie gorsze, moja kumpela tak miała

Gość zwolniona
Aha, czyli jeżeli jednak dam zwolnienie to będę miała 3? Hmmm... Dzięki wielkie... Bo myślałam, że będę musiała całą historię choroby zbierać. Ktoś mi tak powiedział:P

ja mialam przez 2 lata na studiach zwolnienie z wf - w indeksie był zapis - nie klasyfikowana, żadna trója - niby na jakiej podstawie, skoro nie uczestniczyłam w zajęciach???

historię choroby to na komisję do ZUS-u się zbiera, kiedy starasz się o rentę :)

ja nie mówię, że będziesz miała 3, to zalezy prawdopodobnie od uczleni, u mojej siostry było, że 3 a u mnie jest tak, że cała teorie zdaje sie w praktyce, gdzie pytania dotyczą tego np jaki obwód ma kula (do pchnięcia), to juz był szczyt przyznaję! albo jakie ćwiczenia kiedy można wykonywać, albo jakies zasady sportowe tych dyscyplin które były na zajęciach na basenie wszytskie style:O to zalezy od prowadzącego...rozumiem, że można miec zwolnienie (czasem to nieuniknione, moja kumpela miała z pwoodu choroby), ale nie klasyfikować? hmm...dziwne metody, co to za uczelnia? pierwszy raz się z czyms takim spotykam:|:O

Nie, o to chodzi :). Na W-Fie nieklasyfikowana oznacza, że traktuje się ją, jakby w ogóle nie miała takiego przedmiotu na studiach. Miałam tak w średniej. Jest może ktoś z Polibudy Gdańskiej?

sprawdz w regulaminie uczelni. u mnie np nie ma zadnych zwolnien chyba ze ktos ma grupe inwalidzka

Gość Turqs
a fajnie ze jak mam alergie na kurz to moge dostac zwolnienie

nie mowcie ze macie oceny w indeksie z wf :D u mnie jest tylko slowo zal. (zaliczono)

ja co pol roku musze stawac na komisji lekarskiej (mimo, ze choroba jest nieuleczalna). kompletowalam historie choroby i zadne zaswiadczenie od lekarza ktory mnie cale zycie prowadzil nie wystarczylow studium wfu. musi byc komisja. w indeksie wpis \"zw\" i pieczatka studium wfu, nie liczy sie do sredniej bo wf nie ma pkt ECTS. tak jest u mnie, czyli UJ i AGH. pozdrawiam.

Gość zwolniona
Dzięki wszystkim :)