Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej dziewczyny a może

wkurzyłam się nigdzie żadnych konkretów tylko pogaduszki do poduszki OOO

Polecane posty

byście tak nie zaśmiecały forum jakimiś pierdołami tylko pisały konkretnie pod konkretnym tematem😠 a nie ja wchodzę na planowanie płci chcę dowiedzieć się czegoś na ten temat, a tam już od piątej strony klub towarzyski kilku mam które nawijają o swoich pociechach alno mężach czy czymkolwiek innym niezwiązanym z tematem wyjściowym. wchodzę na ciąże w honolulu a tam mamuśki których pociechy mają już po 5 lat i żadnej ciężarnej. wchodzę na moje dziecko płacze, atam jadłospisy co która jadła i co jeszcze zamierza zjeść.😡 nosz kurde załóżcie sobie jakieś topiki dyskusyjne a nie mi tu zaśmiecać:O😡 np. pinia, kiwi i asia mogły. mamusie z krakowa mogły. mamy luzackie mogły. więc i wy załóżcie sobie wasze prywatne topiki koleżeńskie!!!!!!!!

oczywiście podane przeze mnie topiki (o honolulu itd.) to tak przykłądowo, ale mam nadzieję, że pojmiecie istotę sprawy.

Gość racja racja
podpisuje sie pod tym obiema rekami, a nawet noga :P

Gość racja i jeszcze raz racja

Gość no to ja też się podpisuję

Gość hgjfderfsd
ja też się podpisuję pod tym. A jak założysz topik na dany temat, to wypisują że tyle topików na ten temat juz jest i żeby nie zakładać nowego. Z tym że na tamtych topikach nie ma konkretów!!!

no ale to chyba logiczne ze jak dziewczyny znaja sie kilka m-cy to mjaa ochote na pogawedki towarzyskie znaja swoje prywatne sprawy a jesli zapytasz to napewno chetnie ci odpowiedza na twoje konkretne pytanie

Gość no ja tez sie podpisuje
same tematy o staraniach , tak jakby nie mogł byc jeden. ja juz nie czytam postów powyzej 50 wypowiedzi bo potem robi juz sie tam telenowela jak moda na sukces.